Mlad Mesec u Biku donosi magiju blagostanja: srećni trigon jači od retrogradnih planeta

Mlad Mesec u Biku ima samo jednu poruku za vas - uživajte!

Na dan 6. maja 2016. godine, mlad Mesec u Biku pravi veliki zemljani trigon sa Jupiterom i Plutonom.

Mlad Mesec će biti 6. maja 2016. godine u Biku u trigonu sa Plutonom i trigonu sa Jupiterom. Veliki zemljani trigon donosi i veliku priliku da svoj život promenite na bolje, novinama i promenama koje je dobro otpočeti već od 7. maja 2016. godine.

Mlad Mesec će biti na 16. stepenu u Biku, doneće promene Bikovima rođenim oko 2. do 10. maja, a zatim i septembarskim Devicama, onima koje su rođene prvih dana septembra, kao i osobama rođenim prvih desetak dana januara u znaku Jarca. Idealno je vreme da krenete u novine ili da nešto totalno promenite, jer zbog trigona mladog Meseca u Biku ima veliku šansu da dovede do poboljšanja.

Numerološka prognoza za maj 2016. godine: šta nam donosi mesec Merkura i vladavina "petice"

Bik je znak koji se odnosi na finansije, zaradu, sticanje, potrošnju novca i kako je sada i Venera u Biku, sigurno je da će novčana pitanja biti u ovom periodu veoma značajna kod mnogih. Povoljni aspekti dovode do toga da postoji veća mogućnost da se uživa u materijalnom blagostanju, u ekonomskom prosperitetu ili, ako ništa drugo, ono u hrani i piću. Bik je vezan i za ishranu, koja je izvor i velikog zadovoljstva dok je Venera u Biku.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.