Mesečni ljubavni horoskop za januar 2020. godine: astro prognoza za slobodna i zauzeta srca

Veliki mesečni ljubavni horoskop - saznajte šta vaš znak očekuje u ljubavi do kraja januara!

Mesečni ljubavni horoskop za januar 2020. godine!

OVAN

Ako ste u vezi:

Uživaćete u prijatnim aktivnostima sa voljenom osobom u prvoj polovini januara. Imaćete više vremena jedno za drugo i to ćete umeti da iskoristite tako da oboje budete zadovoljni i ispunjeni. Razgovaraćete o zajedničkim planovima i imaćete slične ideje kako da poboljšate vašu vezu i uslove zajedničkog života. Ostvarićete i jedan važan zajednički cilj. Voljenoj osobi ćete prirediti jedno ili više prijatnih iznenađenja u drugoj polovini januara. Jedan poklon će joj mnogo značiti. Imaćete dovoljno vremena i za intimne trenutke udvoje koji će vam pokazati da ste dovoljno bliski i da vaš odnos sadrži potreban kvalitet. Manje i prolazne nesuglasice ali i pojačane strasti imaćete krajem januara.

Nedokučiva zvezda horoskopa: žena Vodolija igra život po svojim pravilimaNedokučiva zvezda horoskopa: žena Vodolija igra život po svojim pravilimaŽena rođena u znaku Vodolije sa sobom nosi veliku moć i privlačnost, a život oblikuje po svojim pravilima.

Ako ste slobodni:

Početak nove godine donosi vam više druženja i kontakte sa osobama sa kojima možete da radite na ostvarivanju zajedničkih ideja ili aktivnosti koje vas zanimaju. Kroz susrete takve vrste upoznaćete sredinom januara osobu sa kojom ćete se odlično razumeti i koja će vas privući i fizički i intelektualno. U trećoj dekadi januara ćete započeti emotivnu vezu koja će na početku biti u isto vreme dinamična i romantična. Uživaćete u zajedničkim intimnim trenucima. Stariji Ovnovi će upoznati osobu koja će ih veoma privući ali koja nije slobodna. Pružiće vam se mogućnost da uđete u tajnu emotivnu vezu. Bilo bi dobro da razmislite pre nego što donesete odluku jer se tajna veza može pokazati teškom.

BIK

Ulazak Marsa koji vlada vašim poljem ljubavi i braka početkom januara, doneće vam mogućnost da odete na putovanje sa voljenom osobom i da posvetite jedno drugom nekoliko dana gde ćete poboljšati vašu bliskost i učvrstiti vašu vezu. Pružaćete više podrške vašem partneru gde god se to pokaže potrebno. Imaćete otvorene razgovore o raznim temama. U drugoj polovini januara posvetićete se radu na ostvarivanju zajedničkih planova i dogovora, u čemu ćete se odlično slagati sa partnerom. Kraj meseca donosi vam nesuglasice čiji su uzrok pojačane strasti, a koje će izazivati ljubomoru, sumnjičavost i povremene svađe. Nesuglasice će nastati zbog zajedničkih ulaganja oko čega nećete moći da se složite.

Ako ste slobodni:

Poznanstvo sa osobom iz inostranstva doneće vam česte kontakte i probudiće obostrana osećanja. Dobićete poziv da se vidite i tražićete način da to iskoristite. Odlazak u inostranstvo na kraće vreme će vas ispuniti jer ćete se odlično provesti i otkrićete da vas druga osoba veoma privlači, da imate mnogo toga zajedničkog i ući ćete u intimne odnose i vezu na daljinu. Jedino što će ostati da se uradi je da nađete način da vaša veza može da funkcioniše i da budete zajedno. Stariji Bikovi će na početku januara upoznati osobu koja je dinamične prirode, uvek u pokretu i koja će ih privući svojim vedrim duhom. Počećete da se viđate i sve više ćete se dopadati jedno drugom. Ući ćete ubrzo u slobodnu vezu.

BLIZANCI

Ako ste u vezi:

Ulazak Marsa u vaše polje ljubavi na početku januara uneće dinamiku u vaš odnos sa voljenom osobom. Vreme je da se više angažujete oko zajedničkih aktivnosti i da više vremena provodite zajedno. Potrebne su vam konstruktivne promene u vezi. Ako sve ostane kako je bilo ranije, doći će do nezadovoljstva i pojave napetosti koja lako može prerasti u svađe. Venera će u trećoj dekadi januara praviti sekstil sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi, a to će vam doneti sklad i sreću u odnosima sa voljenom osobom. Iznenadićete prijatno partnera pažnjom i osećanjima koje ćete pružati kao i ispunjenjem nečega što ste ranije obećali. Krajem meseca će doći do neslaganja oko ostvarenja zajedničkog cilja.

Ako ste slobodni:

Početak januara donosi vam dinamičnu avanturu sa osobom koja će vas privući svojom snažnom energijom, a koja će vam se na prvom mestu veoma dopasti svojim izgledom. Očekuje vas mnogo zajedničke zabave i veliko slaganje na intimnom polju. Između vas dvoje će se probuditi jake strasti i imaćete osećaj da ste ušli u vezu sa nekim ko može da vam bude ljubav za ceo život. Krajem meseca će strast da se pretvori u ljubomoru i nastaće komplikacije koje će ugroziti vezu. Stariji Blizanci će delovati zavodljivo ali će biti i prilično nestalni. Privući ćete osobu koja će vam pružati pažnju i naklonost ali će vas pre svega zanimati samo seksualna komponenta odnosa. Ući ćete u intimne odnose ali ne i u vezu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.