Mesečni ljubavni horoskop za januar 2019. godine: Ovan lovi snove, a Škorpija zrači magičnom harizmom

Saznajte šta vaš znak očekuje u januaru 2019. godine na polju ljubavi...

OVAN

Venera pravi pozitivan trigon tokom prvih par dana januara 2019. godine i obećava sreću u ljubavi. Mogli bi se previše držati svoje tvrdoglavosti i tvrdoglavog pristupa prema partneru. Kako bilo, ako vam partner stane na put, mogli biste zaista i preterati. Imaćete potrebu činiti stvari na način na koji vama odgovara, ali ne samo to, nego ćete morati osetiti ponos. Savetujemo da budete ljubazni i da pažljivo slušate voljenu osobu. Oko 6. januara već ćete imati jasnu viziju onog što želite. Možda ćete osetiti potrebu da krenete u lov na svoje snove. Dobra vest je da se stvari, koje su krenule nizbrdo, mogu preokrenuti na bolje i imati pozitivan ishod oko 23. januara. Ako zbog navedenog dođe do prekida veze do tog datuma, ukazaće vam se prilika za novu ljubavnu vezu. Upoznaćete puno novih ljudi, a zadnja nedelja može biti odlučujuća. Uprkos dobrom raspoloženju biće mudro da pripazite na svaki korak. Ovnovi koji imaju porodicu uživaće u pažnji. Članovi porodice ceniće vas zbog onog što vi jeste. Iskoristite ovako pozitivne trenutke i uzvratite ljubav porodici. Ono što ćete spoznati tokom ovog perioda je važnost primanja i davanja.

Mesečni horoskop za januar 2019. godine: kako da ostvarite snove u opoziciji Meseca i SuncaMesečni horoskop za januar 2019. godine: kako da ostvarite snove u opoziciji Meseca i SuncaMesečni horoskop za januar otkriva nam čudesno kretanje planeta, a evo št nam horoskop predviđa!

BIK

Venera je u Škorpiji do 7. januara 2019. godine, što znači da imate nedelju dana za bavljenje osećajima pre nego vas zahvati nova klima koja je više usmerena na posao i ostvarenje ličnih ciljeva u budućnosti. Nemojte zanemariti voljenu osobu i članove porodice. Imajte na umu da vam je porodica najveća podrška kada se radi o poslovnim ciljevima. Krajem meseca može doći do napetosti, ali one će biti minimalne ako se postavite kako treba. Ako ste u vezi, u zadnjim danima meseca strast će biti jaka i vaš odnos će biti otvoreniji, te ćete oboje težiti ostvarenju bliskijeg odnosa i jačoj povezanosti. Krajem meseca ovo može imati visoku cenu: ljubomora, sumnja i zato se malo povucite! Ako niste u vezi, prvih dana meseca bićete privlačni na misteriozan način, šarmantni, zatim će se vaše emocije širiti i omogućiti vam da lakše dotaknete druge. Iskoristite povoljne okolnosti, izađite i družite se. Putovanje vam može doneti novu ljubav.

BLIZANCI

Januar 2019. godine je društveno aktivan mesec za Blizance. Veze Blizanaca biće harmonične i ispunjene ljubavlju. Ipak, moguće su promene raspoloženja, pa pripazite na ponašanje. Budite strpljivi. Mars vam donosi puno energije i želećete odnos sa voljenom osobom da pomerite na novi nivo. Težićete zajedničkim aktivnostima u kojima ćete oboje uživati. Osećaji će biti snažni i lakše ćete naći zajedničko tlo. Odnos s mlađim članovima porodice ili sa decom biće sjajan. Odigraćete važnu ulogu u porodici i osigurati da se članovi porodice dobro slažu. Ako niste u vezi, ovo je sjajan mesec za nova poznanstva i za nove ljubavne prilike. Osvajaćete s lakoćom. Posebno nakon 7. januara zvezde će vam se nasmejati, pa iskoristite prilike koje su pred vama. Venera vam daje šarm, a posebno bi vas mogli privući vatreni znakovi.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.