Mesečni horoskop za povratak ljubavi i starih želja: šta nam donosi ples Urana i Venere u martu

Mesečni horoskop otkriva kakvu nam sudbinu planete kroje u martu 2019. godine!

Mesečni horoskop za mart 2019. godine - Najvažniji astrološki događaj tokom marta 2019. godine je ulazak Urana u znak Bika. Vraća se 6. marta 2019. godine u ovaj fiksni, zemljani znak, domicil Venere. Uran je 6. novembra 2018. godine krenuo retrogradnim hodom i vratio se u Ovna, a sada direktnim hodom dolazi u Bika i tu ostaje sve do 26. aprila 2026. godine, s kratkom promenom smera u Blizancima u periodu između 7. jula i 8. novembra 2025. godine.

Horoskop - za 7 dana očekuje nas magija mladog Meseca u znaku Riba: saznajte kako se sudbine menjaju posle 6. marta 2019. godineHoroskop - za 7 dana očekuje nas magija mladog Meseca u znaku Riba: saznajte kako se sudbine menjaju posle 6. marta 2019. godineNavikli smo da svaki dolazak mladog Meseca donosi značajne promene i nove početke, ali ovoga puta njegov boravak u znaku Riba…

Mogli bi se naći u situacijama o kojima smo samo razmišljali do novembra 2018. godine, a može se raditi o situacijama i idejama od kojih smo odustali ili ih odlagali do tada. Uz uticaj Urana zasigurno dolazi do ponovne procene novčanih pitanja i određivanja novih prioriteta. Pomoći će nam da ponovno definišemo šta treba napraviti kako bismo ostvarili bolju i sigurniju budućnost. Možemo reći da ćemo prolaziti kroz mentalne promene tokom narednih sedam godina.

Tokom marta 2019. godine Uran dobro sarađuje sa Venerom koja prolazi kroz Vodoliju (domicil Urana), do 26. marta. Sa emotivnog gledišta, bićemo više distancirani, više usmereni na sklapanje prijateljstva, na platonske veze, razmenu ideja, a može se raditi i o vezama bez obaveza.

Društveni život biće intenzivan i može pomoći profesionalno, ali isto tako i u privatnom životu, posebno ako delujemo nesebično i mislimo i na druge i ako se posvetimo društvenim projektima.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.