Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za septembar 2016. godine

U kući posla najbolje se razvija situacija kod Bika i Device!

OVAN

Jupiter ulazi u kuću partnerstva Ovna 9. septembra 2016. godine i obećava trinaest meseci u kojima će biti novih mogućnosti za poboljšanje profesionalnog života. To je početak nove faze koja obećava prosperitet kroz partnerske odnose i suradnje. Septembar je obećavajući mesec zato što se Jupiteru pridružuje Venera. Budući da kućom novca Ovna vlada Venera, za očekivati je poboljšanje finansijske situacije. Puno ćete raditi i neće sve teći glatko. Merkur je retrogradan i nalazi se u kući posla Ovna. To znači da tokom septembra možete očekivati komplikacije, dodatan intelektualni stres ili poteškoće vezane za putovanje, papirologiju i komunikaciju. Dobra vest je da krajem meseca Mars, vladar Ovna, kreće dalje a vi ste naučili lekcije i pred vama se otvara nova perspektiva.

BIK

Na dan 9. septembra 2016. godine u kuću posla Bika ulazi Jupiter, gde ostaje sve do oktobra 2017. godine i osigurava vam narednih trinaest meseci zadovoljstva i postignuća. Sa Jupiterom u vašoj kući posla mogli bi naći posao kakvom težite, dodatni posao ili se na vašem sadašnjem poslu može popraviti situacija. Jupiter povećava posao, ali isto tako vam daje više snage da se suočite sa dodatnim opterećenjem i da posao obavljate sa zadovoljstvom. Velikodušno će nagraditi sav vaš trud. Tokom septembra u kući posla Bika nalazi se i Venera i zato će sve teći glatko. Krajem septembra završava period pritiska, velikih obaveza ili komplikacija vezano za vašu finansijsku situaciju. Do tada bi mogli imati finansijskih poteškoća, zato oprezno s novcem!

BLIZANCI

Pod uticajem Merkura, vladara Blizanaca, koji je retrogradan i u lošem aspektu, tokom septembra nećete najbolje funkcionisati i posao bi mogao biti dosta naporan, dosta teškog rada, posebno pri koncentraciji i organizaciji. Isto tako, partnerski odnosi mogu biti teški i puni napetosti, što znatno otežava timski rad i suradnju. Unatoč svemu tome polako možete ostvariti uspjeh zahvaljujući vašem talentu, kreativnosti i sreći. Pravi osećaj će vas voditi i naći ćete se na pravom mestu u pravo vreme i pokazati svoje sposobnosti u najboljem svetlu. Septembar je najpovoljniji mesec za Blizance koji se bave nekim oblikom umetnosti ili edukacijom, turizmom, zabavom i reklamom.

RAK

Sa Marsom i Saturnom u kući dnevnih obaveza, tokom septembra 2016. godine, zaista nećete imati puno vremena za odmor. Previše je obaveza, što onih dnevnih, težih ili hitnih, sve su tu. Ipak, ulaganje truda donosi pozitivne rezultate. Sve što uložite biti će vidljivo, usmerićete ciljano vaše snage. Mogli bi se čak ohrabriti i ostvariti neke promene o kojima ste duže vremena razmišljali. Ako su vaši ciljevi usmereni prema nekretninama, konstrukciji, dizajnu interijera, komercijali ili stvarima za dom, imaćete puno uspeha, ali i ako se radi o proučavanju ili studiranju istorije, folkloru i slično. Razmislite dobro o finansijskim odlukama koje ćete donositi tokom septembra.

Mesec ljubavi, strasti i očekivanja: ova 4 horoskopska znaka ovog septembra srešće srodnu dušu...

LAV

Sa Venerom u kući karijere Lava, smeštenom u Vagi, septembra ne donosi veće poteškoće u profesionalnom životu. Velike ambicije neće vas opterećivati u ovom periodu i biti ćete zadovoljni sa onim što radite i što postignete. Većina novih mogućnosti pojaviti će se u drugoj dekadi mjeseca i s početkom treće dekade. Najviše uspjeha imati ćete kroz intelektualne, komercijalne aktivnosti i aktivnosti koje uključuju komunikaciju, prodaju. Isto tako, ovo važi i za aktivnosti koje zahtevaju spretnost. Merkur se nalazi u kući novca Lava i zato na polju finansija može doći do poteškoća. Ovo je povoljan period za detaljan pregled vaše finansijske situacije.

DEVICA

Dobra vest u septembru je da Jupiter, Velika Sreća, ulazi u kuću novca Device 9. septembra 2016. godine i obećava više od godine dana prosperiteta. Prilike za ostvarenje bolje finansijske situacije pojavitće se tokom septembra 2016. godine, kada će se Jupiteru pridružiti i Venera, Mala Sreća. Sa Suncem u Devici s lakoćom ćete se istaknuti, izboriti za sebe i zasijati. Društveni status je važan i poboljšaće se ili učvrstiti. U Devici je i Merkur, vladar kuće karijere Device, što dokazuje važnost profesionalnog života u ovom periodu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.