Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za oktobar 2017. godine

Čudesan ples planeta donosi neverovatne šanse za ostvarenje na poslovnom planu, ali i rizične investicije i prepreke na putu uspeha! Evo šta vama astrolozi predviđaju za oktobar 2017. godine...

OVAN

Kroz prve dve dekade oktobra 2017. godine (sve do 22. oktobra) vaš život nije tako lagan, jer je Mars u kući posla odakle pravi napet aspekt sa Saturnom, vladarem te kuće. Ulagaćete puno truda a rezultati i neće biti onakvim kakve očekujete, imaćete komplikacija, zastoja i odlaganja. Zahvaljujući strpljenju i upornosti i kroz to ćete proći, nikako ne silom i temperamentom, kako se očekuje od Ovnova. Period je pun komunikacije s raznim ljudima, saradnje, ali i takmičenja. Finansijski, imaćete više dobiti u drugom delu meseca, dok prvi deo meseca i nije tako obećavajuć. U zadnjoj dekadi može se pojaviti novi priliv novca, poseban dar ili neki drugi oblik materijalne dobiti.

Horoskop za period direktnog hoda Plutona: kakve ljubavne želje ispunjava trigon sa Venerom u Devici...

BIK

Čini se da ćete imati puno posla tokom oktobra 2017. godine. Kuća posla Bika vrlo je dinamična budući da kroz nju prolaze Sunce, Merkur, Venera i Mars. Imaćete puno obaveza i puno želje i volje za ostvarenje uspeha na profesionalnom polju, s jako dobrim izgledima da se istaknete. Oktobar može biti produktivan mesec kada se radi o intelektualnim, kreativnim, umetničkim, ali i administrativnim i organizacijskim aktivnostima. Ne samo da ćete imati prilike da svoje veštine pokažete, nego ćete predstavljati autoritet na poljima vaše stručnosti. Što se tiče finansija, u prvom delu oktobra je tako - tako, ali drugi deo meseca je srećniji i prosperitetniji, zato što se Merkur, vladar kuće novca Bika, udružuje s Jupiterom, Velikom Srećom i to u produktivnoj kući.

besplatna natalna karta.jpg

BLIZANCI

Jupiter napušta kuću ljubavi Blizanca, ali to vam nadoknađuje, jer svoj pozitivan uticaj usmjerava prema vašoj kući posla i tu ostaje sve do novembra 2018. godine. Uz Jupiterovo vođstvo, vaš profesionalan život će procvetati, narasti i poboljšati se. Puno ćete raditi, ali s više entuzijazma i više zadovoljstva. Neke prilike i postignuća dolaze na početku druge dekade oktobra 2017. godine, kada Jupiter formira prekrasnu konjunkciju sa Suncem. Prve dve dekade povoljne su za umetničke i kreativne aktivnosti, za sport i promovisanje. Imaćete sreće tokom oktobra, ali što se finansijske situacije tiče, imaćete dobiti u drugom delu meseca.

RAK

S Jupiterom u 5. kući od 10. oktobra 2017. godine, Sunce Raka imaće puno podrške i puno snage, sreće i mogućnosti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.