Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za novembar 2016. godine

Mesec koji donosi velike turbulencije na polju karijere , ali i značajne finansijske dobitke! Evo kakvu vam finansijsku situaciju horoskop predviđa za novembar...

OVAN

Povoljan je mesec kada se radi o profesionalnim pitanjima. Pre svega zbog Saturna koji se nalazi u kući karijere Ovna i podržava ga Jupiter, velika sreća, a zatim i Venera, mala sreća, koja 12. novembra ulazi u kuću karijere Ovna. Puno ćete ostvariti zahvaljujući poslovnim i društvenim partnerstvima. Imaćete pomoć voljene osobe ili nekoga ko gaji snažna osećanja prema vama. Odlično ćete se slagati s nadređenima i uživati u njihovoj naklonosti. Mogli bi zaraditi dosta novca, ali čak i na polju finansija, odnosi s drugima (saradnici, zaposleni u finansijskim institucijama i slično) su značajni.

BIK

Zato što je Jupiter u kući posla Bika, sve do novembra 2017. godine, bićete optimistični u pogledu na karijeru i pred vama su obećavajuće nove prilike. Sudeći po svemu, novembar je mesec u kojem se velike stvari mogu dogoditi zahvaljujući aktivaciji Jupiterove sreće. Mars, planeta ambicije i inicijative, 9. novembra ulazi u kuću karijere i približava se predivnom trigonu s Jupiterom. Iako će se trigon formirati početkom meseca, uticaj će se osetiti već u drugoj dekadi novembra. Vaše aktivnosti biće organizovane, sposobnosti naglašene, pobedićete konkurenciju i veće su prilike za ostvarenje uspeha. Što se tiče finansija, savetujemo samo one aktivnosti koje su dobro analiziranje i osmišljene.

Mesečni horoskop za novembar 2016. godine: mesec koji vam donosi vatromet romantičnih strasti, poslovni uspeh i ostvarenje želja...

BLIZANCI

Novembar je mesec ozbiljnog posvećivanja poslu i ulaganje intenzivnog napora, ali kroz sve to vi ćete se istaknuti i izboriti za ono što zaslužujete. Vaš rad imaće važan uticaj za dobrobit svih. Sunce, kralj planetarnog sistema, biće u kući posla Blizanaca sve do 21. novembra, a Mars, vladar te iste kuće, u dobrom je odnosu s Jupiterom, Velikom srećom. Novembar je produktivan mesec, ali donosi i brige ili poteškoće. Ipak, imaćete prilike nametnuti svoje vođstvo i iskoristiti talente i sposobnosti. Zarada zavisi i dalje od partnerskih odnosa, saradnje, udruženja ili voljene osobe. Ipak, tome u prilog ide mogućnost dogovora ili donošenje odluke koja vas vodi prema povećanju zarade.

RAK

Finansijski, ovo će biti aktivan mesec. Smešten u jednoj od dve finansijske kuće, dinamični Mars podstiče vas na preuzimanje inicijative, investiranje, pozajmice i tako dalje. S druge strane, položaj Marsa može doneti trčanje pred rudu, impulsivne reakcije ili probleme s finansijskim institucijama. Sunce, vladar finansijske kuće Raka nalazi se u povoljnom položaju koji može doneti neočekivanu zaradu. Ipak, imajte na umu da klađenje, špekulacije ili drugi pokušaj da dođete do brze i lake zarade donose rizik većeg gubitka. Posao je jedini siguran način zarade tokom novembra. Kroz aktivnosti morate biti strpljivi, razviti strategiju i obratiti pažnju na detalje.

LAV

U profesionalnom životu upuštaćete se u zajedničke aktivnosti i projekte, imaćete volje za koordinacijom i vođstvom, ali istovremeno ćete imati apetita za takmičenjem ili borbu. Moramo spomenuti da može doći do sukoba, ako popusti vaša samokontrola. Tako možete ugroziti posao ili poslovna partnerstva. Novembar stimuliše inventivnost, umetničke i kreativne sposobnosti Lavova. Povoljan je period i za aktivnosti koje zahtevaju spretnost. Po pitanju novca morate biti oprezni i realni. Pomoći će vam Savet osobe koja ima iskustva s raspolaganjem sredstava.

DEVICA

Prva dekada novembra uključuje putovanja, komunikaciju, sastanke, razmene ideja, informacija ili intelektualne aktivnosti. Bićete zadovoljni atmosferom u radnom okruženju. S drugom dekadom dolazi i povećanje obaveza ili stvari koje se moraju hitno obaviti. Imaćete više posla, prepreka koje ćete morati da rešite, bitke kroz koje ćete morati proći i moraćete doneti važne odluke.

 

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.