Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za maj 2017. godine

Vodolija pred značajnim događajem u karijeri, Škorpija treba da povede računa o troškovima...

Ovan

Maj 2017. godine je produktivan mesec na profesionalnom polju, zato što je Sunce u kući novca Ovna i u dobrom je odnosu s Plutonom, smeštenim u kući karijere Ovna. Merkur, vladar kuće posla Ovna, nastavlja direktnim hodom 3. maja i pravi konjunkciju s Uranom i trigon sa Saturnom. To su aspekti koji vode prema reorganizaciji, modernizaciji ili obnavljanju radnih metoda što se odnosi i na okruženje, kroz prvi deo meseca. U drugom delu mjeseca i Merkur ulazi u kuću novca Ovna i povećava interes za postizanje veće efikasnosti u radnom okruženju i poboljšanje posla. Ovaj merkurski proces već se odvijao u pozadini i pridaje značaj komunikaciji, sticanju informacija i putovanjima. I saradnja s drugima proći će proces promena.

Horoskop za promenu ljubavi i ostvarenje planova: kako da preživite izazove Saturna u Strelcu (do 20. 12. 2017. godine)

Bik

Sa Suncem u Biku, prve dve dekade povoljne su za promocije, širenje društvenih krugova, prepoznatljivost i sticanje poštovanja. U prve dve dekade meseca bićete vitalni, dobro ćete se organizovati u poslu, administrativna pitanja rešavaćete s lakoćom i sve to vodi prema uspehu. Imaćete potrebu da budete na vrhu ili da dođete do vrha, naporno ćete raditi i prihvaćati obaveze. Ipak, budite oprezni kada se radi o financijskim pitanjima, neke prilike neće biti profitabilne kako se u početku mogu činiti, zato što Mars ide prema opoziciji sa Saturnom i donosi poteškoće i razne prepreke.

Blizanci

Merkur, vladar Blizanca nastavlja direktnim hodom 3. maja 2017. godine i možete očekivati više pozitivnih rezultata. Iznenađujuć Mars je u Blizancima, pun energije i inicijativan. Mars vam daje hrabrost, odlučnost i natjecateljski duh. Može pokrenuti neke stvari i možda će vam pomoći da razjasnite neka pitanja. Kako god bilo, čini se da ćete se morati boriti za nešto, uložiti više truda i aktivirati se više nego inače. Morate biti strpljivi, stvari će se posložiti kako želite, ali nakon što uložite trud. Budite uporni. Finansijska situacija tokom maja je zadovoljavajuća, ali bi mogli imati veće troškove no inače.

Rak

Konačno, u maju se stvari vraćaju na svoje mesto. Venera se nalazi u kući karijere Raka (sada u direktnom hodu) i obećava sreću, naklonost nadređenih, uspjeh zahvaljujući vašim talentima, diplomatske odnose ili ugodna i korisna poznanstva, posebno u prvom delu meseca. Merkur se, isto tako, nalazi u kući karijere Raka i nastavlja direktnim hodom, te vam omogućuje napredak. Mogućnost ostvarenja uspeha tokom maja je povećana, ali moraćete uložiti dosta truda. Pripremite se za naporan rad i suzdržite se od spletki iza scene: neprijatelji se mogu pokrenuti. Finansijska situacija je stabilna, posebno u prve dve dekade maja.

Lav

Sunce, vladar Lava, nalazi se u kući karijere Lava. Tokom maja 2017. godine imat ćete mogućnosti za ostvarenjem svojih ciljeva, za jačanjem autoriteta, usponom na hijerarhijskoj ljestvici i za isticanjem. Vaš poslovni život će biti osvježen. Uspjeh koji ostvarite bit će povezan sa znanstvenim ili kulturološkim okruženjem, obrazovanjem, putovanjima ili s inozemnim suradnjama. Mars će vas pogurati u grupne aktivnosti kroz koje ćete djelovati energičnije i najverovatnije biti u ulozi vođe. Neće uvek sve teći glatko, biće prepreka, ali te prepreke ćete premostiti strpljenjem i diplomatskim pristupom. Finansijski ćete se oporaviti i možete očekivati iznenađenja, uglavnom ugodna.

Devica

S Marsom u kući karijere Device, očekujte intenzivnu poslovnu aktivnost, preuzimanje inicijative i donošenje odluka. Stvari kreću na bolje, posebno kada Merkur, vladar Djevice, krene direktnim hodom 3. svibnja. Nije savršeno, ali uz dozu strpljenja i prilagodljivost, na pravom ste putu. Poslovni početak ili kreativan posao, obrazovanje i putovanja (vezano za posao i obrazovanje) donose vam uspeh i zadovoljstvo.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.