Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za jun 2017. godine

Jun je mesec koji pruža savršene šanse za finansijsku stabilnost i napredak, a evo kakva sudbina očekuje sve znake na poslovnom planu!

OVAN

Dobre vesti: jun 2017. godine je povoljan za Ovnove na polju finansija. Povećava se priliv novca, dobićete darove ili bonuse. Karijera, ugled ili vaš status biće pred izazovima koji dolaze kroz komunikaciju, pregovore, intervjue, putovanja, ispite ili intelektualan rad. Uopšteno, puno bolje ćete se nositi s tim izazovima, jer ćete imati podršku i pomoć. Kako god bilo, jun 2017. godine donosi dobre vesti za profesionalne saradnje. Dom, nekretnine i pokretnine jako će vas zanimati i tu ćete ulagati puno energije. Možda ćete preseliti, urediti svoj životni prostor ili obaviti potrebne popravke. Nije van mogućnosti pojava problema sa stanodavcima ili stanarima ili s roditeljima.

VI BIRATE: motivaciona kartica otkriva tajnu srećnih ljudi i vrhunskog života...

BIK

Tokom juna ćete stalno imati puno posla. Na sreću, uživaćete u radu i višestrukim izazovima i nećete se morati toliko puno truditi. Iako za sada nećete dobiti priznanje za svoj rad, ipak će se vaš trud uzeti u obzir na nekom nivou. Nije prekasno, od sada će se vaš rad ceniti kako i zaslužujete. Jun dolazi s dobrim finansijskim zalogajem. Sunce, Merkur i Saturn aktiviraju kuteve financijskih kuća Bika. I više ste nego spremni aktivirati se oko posla i povećanja prihoda ili rešavanja problema. Nije lako nositi se s vašim obavezama, ali Merkur, vladar kuće novca Bika, nalazi se u svom sedištu i zato je sreća na vašoj strani.

BLIZANCI

Jun je odličan mesec za karijeru. Sunce je u Blizancima, daje vam snagu, autoritet, ugled, sposobnost da se izborite, pohvale i nagrade. Merkur se nalazi u Blizancima, daje vam jasnu moć rasuđivanja, reagovanje u pravo vreme i sreću u svemu što radite. Sreću u svemu pojačava Jupiter, Velika sreća, uz Sunce i Merkura. Možete očekivati promaknuće, postignuća i napredak. Ponekad stvari neće teći po planu (zbog Saturna), ali imate sve što vam treba za uspeh. Posao i novac će vam biti izuzetno važni tokom juna 2017. godine, posebno u zadnjoj dekadi.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.