Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za jul 2017. godine

Mesec u kojem sreća i trud probleme pretvaraju u finansijski uspeh, a evo šta vaš znak očekuje na polju posla i novca u julu 2017. godine!

OVAN

Kardinalni krst u prve dve dekade jula 2017. godine stimuliše vaš takmičerski i preduzetnički duh. Veliki deo te energije uložićete u ciljeve vezane za dom, vlasništvo, porodica ili stvari vezane za nekretnine, izgradnju, agrikulturu, prirodna bogatstva, istorija, arheologiju i tako dalje. Povoljan je period za preinake i promene vezane za poslovni prostor, čak iako je atmosfera pomalo haotična. Tokom celog jula važni će biti pregovori, ugovori i saradnja. Morate da budete strpljivi i tačno procenite kakve mogu biti posledice vaših odluka. Pustite mašti da radi, posebno u zadnjoj dekadi jula. Moguće su poteškoće na polju finansija, ali na kraju ćete se osećati kao pobednik.

Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za jul 2017. godine...

BIK

Venera, vladar Bika, nalazi se u kući novca skoro ceo mesec i usmerava pažnju na novac. Aspekti koje Venera radi su mešani, tako je i finansijski napredak neuravnotežen. To znači da će neki finansijski izvori biti blokirani, dok će se neki novi pojaviti, neke transakcije će biti profitabilne, a neke neće. Važno je da ne žurite pri donošenju važnih finansijskih odluka i pri sklapanju partnerskih dogovora. Odluke koje donosite moraju biti dobro promišljene, racionalne i nemojte previše trošiti na nepotrebne predmete. Sam posao je stresan, ali produktivan i s vremena na vreme bićete iznenađujuće srećni. Jul može biti pun putovanja i sastanaka, intenzivne komunikacije i jako zahtevan sa intelektualne tačke gledišta.

BLIZANCI

Jupiter, vladar kuće posla Blizanaca, je u harmoničnom aspektu s Venerom, što znači da jul 2017. godine obećava sreću i postignuća, bez obzira na to s čime se bavite. Najbolji je period za umetničke i kreativne poslove i aktivnosti ili one koje uključuju korištenje talenata i koje strastveno radite. Puno toga događaće se na polju finansija kroz prve dve dekade jula kada se Sunce nalazi u kući novca Blizanca. Donosićete važne odluke, kupovati, prodavati i daćete sve od sebe kako bi zaradili više. I moći ćete dosta dobro zaraditi, ali ako se ne kontrolišete, sve što zaradite mogli bi i potrošiti. Nadajmo se da će Merkur, vladar Blizanaca, smešten u kući uma Blizanca, videti stvari jasno.

RAK

Tokom jula ćete biti aktivni u poslu, posebno kroz prve dve dekade meseca.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.