Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za jul 2016. godine

Drage Vage, jul je veoma obećavajući za posao i finansije! Samo napred...

Ovan

Jul je, bez sumnje, mesec u kojem ćete težiti odmoru, opuštanju i zabavi više nego napornom poslu. Ipak, ako morate, radićete na poslu bez puno protesta. Jupiter, smešten u kući posla Ovna, daje vam puno energije i olakšava vam i pomaže pri obavljanju zadataka i posla. Puno je spona koje povezuju, na jedan ili drugi način, posao sa putovanjem, udaljenim saradnjama, oglašavanjem, sticanjem novih znanja ili sa područjem vezano za zdravlje, kulturu i propise. Jul vas motiviše, kreativniji ste i istovremeno sjajni u prezentaciji, motivaciji drugih i promociji.

Bik

Jul je povoljan period za saradnje, timski rad i zajedničke projekte. Motivisaćete druge i zainteresovati ih za energičnije i odlučnije aktivnosti, što donosi i bolje rezultate. Ali, kroz to sve očekujte izazove, takmičenja i suparništvo. Odnosi s okolinom biće odlični. Ovo je odličan period za intelektualne i kreativne napore, putovanja, komunikaciju, posebno u prvom delu meseca. U drugom delu meseca okupiraćete se uređenjem (doma, bašte), zanimaće vas istorija, građevine, folklor, agrikultura, poreklo industrije. Zbog toga što je Venera blizu vladara kuće novca Bika, zarada tokom jula biće zadovoljavajuća.

Blizanci

Iako stresan i zahtevan, jul 2016. godine je i profitabilan mesec. Mars prolazi kroz kuću posla, svojim direktnim hodom, i donosi puno kretanja, energije, akcije i preuzimanja inicijative. Imaćete velike količine posla, kratke rokove, iznenadne obaveze i poslove, izazove i niz manjih nepogodnosti, ali Mars je dobro podržan od drugih planeta i zato će sve proći dosta dobro. Posao koji obavite biće dobro plaćen zbog trigona kojeg čini Mars sa Merkurom, Venerom i Suncem, koji prolaze kroz kuću novca Blizanaca. Zbog više tranzita kroz vašu kuću novca možete očekivati finansijski aktivan mesec tokom kojeg će se prilliv novca povećavati, ali imaćete razne ideje i za ulaganje ili ćete ga na drugi način trošiti.

Tibetanski horoskop: 12 puteva mudrosti i zadataka koji nas čekaju u životu...

Rak

Jul je mesec potencijala za ostvarenje uspeha u profesionalnom životu. Sunce donosi vitalnost i energiju i nalazi se u Raku. U prve dve dekade bićete uočljivi, uticajniji, samopouzdani i autoritativni. Istaknućete se i drugi će vam se diviti. U prvoj dekadi, zajedno sa Suncem nalazi se Merkur i Venera. Merkur donosi bolje intelektualne sposobnosti i bolju komunikaciju. Venera vam osigurava uspeh kroz pregovore, saradnje, nove prilike i novac. Novac vam lako pritiče kroz druge dve dekade jula kada Merkur, Venera i Sunce ulaze u kuću novca Raka i prave harmonične aspekte sa planetima smeštenim u drugim značajnim kućama: sa Saturnom u kući posla i sa Uranom u kući karijere i statusa. I na kraju Mars, vladar kuće karijere Raka, dobro je smešten i obećava vam nove prilike i sreću.

Lav

Sa Venerom u znaku Lava emotivno i profesionalno ste u prednosti. Venera je vladar kuće posla Lava a to znači da ćete imati puno novih prilika za postizanje uspeha i boljeg ugleda, od 12. jula Istovremeno, uz uticaj koji donosi Venera, biće ugodnije da ispunjavate zajedničke obaveze, pomaže vam u saradnjama, timskom radu i pri sklapanju ugovora. Merkur ulazi u Lava 14. jula i izoštrava vašu percepciju, misli i reflekse, lakše i bolje ćete komunicirati sa drugima. Ovo je idealno vreme za one koji se bave javnim govorništvom i za sve vrste pregovora. I na kraju, 21. jula u znak Lava ulazi Sunce i osigurava vam uspeh u društvenom i profesionalnom životu. Dobro ćete zarađivati, posebno u drugom delu meseca, ali ne bi trebala da budete rasipni.

Devica

Što se tiče ugleda i statusa, jul 2016. godine vas voli. Venera, Merkur i Sunce prolaze kroz vašu 11. kuću što povećava vašu popularnost, donosi zaštitu moćnih i snažnu podršku onih koji vas simpatiziraju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.