Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za januar 2018. godine

Gde vaš horoskopski znak čekaju napredak i uspeh? Evo šta prognozira finansijski horoskop za januar 2018. godine...

Ovan - finansijski horoskop za januar 2018.

Januar 2018. godine mogao bi biti odlučujući mesec za karijeru Ovnova. U kući karijere Ovna nalazi se ozbiljan Saturn, perfekcionist i povrh svega imamo trostruku konjunkciju Sunce - Venera - Pluton. Sunce je simbol autoriteta i uspeha, Venera obećava sreću, a Pluton želi moć, kontrolu i novac. Ovo je jako motivišuća kombinacija. Iako to nije lako podneti, ipak vam može doneti veliki uspeh i značajna postignuća, tim više što je podupire Mars, vladar Ovna i Jupiter, Velika Sreća. Mars i Jupiter prave snažnu konjunkciju u kući Ovna povezanoj s novcem. Ova konjunkcija govori o novcu, poslu, zaradi kroz partnerstva i drugim dobrima.

Bik - finansijski horoskop za januar 2018.

Januar 2018. godine je povoljan mesec za vas, ako odmereno koristite svoju energiju i ako dobro procenite rizik. Smešteni na suprotnoj strani vašeg prirodnog Sunca, Mars i Jupiter izazivaju vas da delujete, vaše djelovanje začiniće strašću i energijom, ali se može dogoditi i da izgubite kontrolu u određenom trenutku. S druge strane, trigon koji Sunce pravi sa Saturnom i Plutonom pomaže vam da nastavite pravim putem i daje vam snagu da uložite maksimalan napor kako bi dovršili stvari.

besplatna natalna karta.jpg

Vaša 9. kuća je dobro podržana i možete očekivati postignuća kroz kulturološko-naučne ili duhovne ciljeve i kroz putovanja, posebno u prvoj dekadi meseca. U zadnjoj dekadi meseca kuća karijere je jaka. Vaša pažnja će biti usmerena prema uspehu, ugledu i autoritetima. U vašem profesionalnom životu bit će važne saradnje, takmičenja i izazovi tokom januara. Kada se radi o novcu, budite oprezni.

Blizanci - finansijski horoskop za januar 2018.

Januar je jako aktivan mesec u vašem profesionalnom životu. Ulagaćete dosta truda u posao, ali ćete i doseći željene ciljeve. Trud neće biti uzaludan. Mars i Jupiter, smešteni su u kući posla Blizanaca, udružuju svoje energije koje možete iskoristiti za velike stvari. Zbog puno planeta koje prolaze kroz vašu 8. solarnu kuću (Pluton, Saturn, Sunce, Venera, Merkur), januar 2018. godine govori o interesima za polje novca. Može se raditi o poslu, investicijama, pozajmicama, novcu koji dolazi kroz saradnje ili partnerstva, nasleđu i slično ili se može raditi o poslovima s bankama, osiguranjem i slično. Najviše uspeha i napredak mogu očekivati oni koji svoje odluke donose na temelju pomno razrađenih planova i strategija i koji razmišljaju dugoročno.

Horoskop za mesec sa dva puna Meseca: kako da najbolje iskoristite januar 2018. godine...

Rak - finansijski horoskop za januar 2018.

Tokom januara u prvom su planu odnosi s drugima; suradnje, partnerstva, timski rad, pregovori, odnosi s javnošću, ali i suparništvo, takmičenja ili (u najgorem slučaju) sudski spor i ispitivanja. Između svega, januar donosi neviđene prilike. Vladar kuće karijere Raka, Mars i vladar kuće posla Raka, Jupiter se susreću u jednoj sretnoj kući u vašoj karti: u petoj kući. To znači da vam sreća dolazi kada se najmanje budete nadali i iz izvora od kojeg se najmanje nadate.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.