Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za januar 2017. godine

Device će ovog meseca pokazati svoj talenat i inteligenciju, a Lavovi mogu očekivati priliv novca! Pročitajte šta vaš horoskopski znak očekuje na poslovnom i finansijskom polju u januaru 2017. godine...

Ovan

U januaru započinje jedan ciklus na ljubavnom polju, ali drugi završava, na profesionalnom polju. Merkur, koji se kretao između Strelca i Jarca od novembra, sada ponovo ulazi u Strelca 4. januara i kreće se retrogradno, 8. januara kreće direktnim hodom i 12. januara ulazi u Jarca, u kuću karijere Ovna, gde i ostaje sve do 7. februara. Venera vam donosi nešto zaista značajno za karijeru, vezano uz intelektualne radove, oglašavanje, javnost, kulturu, duhovnost ili možda vas poveže s drugim prostorima (to uključuje poslovna putovanja, rad preko Interneta, saradnja s nekim iz inostranstva i slično). Venera će vam pomoći da napredujete i da ostvarite svoje ciljeve. Pazite kako raspolažete svojim finansijama sve do juna 2017. godine.

Godišnji horoskop - Vaga: astro prognoze od januara do decembra 2017. godine za ljubav, posao i zdravlje (MESEC PO MESEC)...

Bik

U januaru zvezde su velikodušne prema vama, donose vam potrebne izvore i prilike za ostvarenje uspeha; situacije koje vam donose prednost, podršku prijatelja ili grupe, zaštitu od nadređenih osoba. Sve što trebate jeste da smisliti dobar plan i vrata će se otvoriti. Kad govorimo o planovima, pokušajte što jasnije da vidite svoje ciljeve. Tokom januara 2017. godine vaš osećaj za stvarnost mogao bi biti smanjen, ostavljajući vas u svetu mašte i idealizaciji. Najveća mogućnost za ostvarenje uspeha je zadnja dekada meseca. Novčano, polako sve dolazi na svoje mesto, ali još uvek ćete morati da se posvetite određenim problemima kroz prvi deo meseca.

Blizanci

Merkur, vladar Blizanaca, koji se tokom januara kreće između Strelca i Jarca, nastavlja direktnim hodom 8. januara 2017. godine u kući saradnje Blizanaca, a 12. januara ulazi u kuću novca. Njegov uticaj sada razjašnjava i donosi rešenja kroz pregovore ili odnose vezano za novac. Može se dogoditi da se partner ili voljena osoba oporavi finansijski ili da neki događaji koji vas s nekim povezuju ili od nekog zavisi donese i finansijski dobitak. Drugi će imati uticaj i na vašu karijeru, motivisaće vas, inspirisaće i dati vam vetar u leđa. Bićete ambiciozni i inicijativni što donosi sjajne rezultate. Sve vaše aktivnosti i poduhvati biće produktivni od drugog dela januara.

Rak

Vaš profesionalni život, kao i donošenje odluka, tokom januara 2017. godine zavisi od drugih. Možemo govoriti o radu u paru, saradnji i timskom radu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.