Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za decembar 2016. godine

Decembar donosi velike promene na profesionalnom planu, neočekivani priliv novca i uspeh o kojem ste maštali! Otkrijte da li i vaš horoskopski znak ima povoljne prognoze na poslovnom planu za ovaj mesec...

OVAN

U profesionalnom životu neće vam nedostajati novih prilika. Venera, Mala Sreća, prvi deo nedelje provodi u kući karijere Ovna i ostatak u kući zaštitnika i onih koji vas podržavaju. Dodatno tome, Saturn, vladar kuće karijere Ovna, susreće se sa Suncem. Srećan uticaj ima i trigon kojeg prave Mars, vladar Ovna i Jupiter, Velika Sreća. Ipak, profesionalne odluke pažljivo razmotrite zato što je Merkur, vladar kuće posla Ovna u kući statusa i karijere Ovna i 19. decembra kreće retrogradno. To znači da stvari neće uvek biti onakve kakvima će se činiti. Informacije, studiranje, komunikacija i mediji mogu imati važan uticaj na postizanje profesionalnog uspeha. Možda ćete nastaviti sa starim planom.

BIK

Decembar je odličan mesec za napredak na poslu i uspeh. Venera, vladar Bika, nalazi se u kući karijere Bika. U istoj kući nalazi se i Mars, planeta inicijative, ambicije i akcije. Očito je da ćete imati nešto da kažete i da ćete biti u centru pažnje. Venera i Mars prave trigon s Jupiterom, Velikom Srećom, smeštenim u kući posla i obaveza Bika. Otvaraju vam se nove perspektive i povoljne okolnosti su pred vama. Sada ste u sjajnoj poziciji za napredovanje i ako date sve od sebe postižete sjajne rezultate. Novac vam dolazi kroz druge ljude (članovi porodice, partneri, saradnici), ali morate oprezno da donosite finansijske odluke.

strološki svet bajki: Dragi Strelčevi, ovo je bajka za vas!...

BLIZANCI

U periodu od decembra 2016. godine do januara 2017. godine ozbiljnije razmislite o pitanjima karijere, zarade i finansija. To je period u kojem se Merkur, vladar Blizanaca kreće poljima koje imaju veze s karijerom, finansijama, ulaganjima, kreditima i novcu dobijenom kroz saradnju. Decembar je važan mesec za ta pitanja, aktivan, možda i najstresniji ili težak, ali isto tako i donosi važne spoznaje i lekcije. Nije povoljan period za preduzimanje važnih koraka vezano za finansijska pitanja, ali je povoljan za analizu situacije i planiranje. Možete očekivati dobre rezultate i pomak na poslovnom planu, kao i dobru saradnju.

RAK

Sekstil koji formiraju Saturn, smešten u kući posla Raka, i Jupiter, vladar te kuće, predviđa plodan mesec na profesionalnom planu. Puno toga ćete napraviti u ovom mesecu, bićete organizovani, sjajno ćete obaviti zadatke i poslove i napredak će biti solidan. Sada možete postaviti temelje za dugoročne projekte. Ako želite da ostvarite promene i možete. Možete poraditi na usavršavanju metoda, veština, vizija, pa čak i radnog okruženja. Verovatno ćete morati da donesete neke važne odluke. Što se tiče finansijskih pitanja, decembar je aktivan mesec. Očekujte priliv novca iz dodatnog izvora. Budite oprezni i razboriti kada se radi o saradnjama i kontaktima.

 

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.