Mesečni horoskop za oktobar 2018. godine: astro prognoze za zdravlje i raspoloženje

Mesečni horoskop za oktobar otkriva ko će imati energiju i dobro raspoloženje, a ko zbog pojačanog nivoa stresa treba da razmisli o promeni posla...

OVAN

Događaji tokom oktobra 2018. godine imaće veliki uticaj na vaše emotivno stanje. Vaše raspoloženje može ići iz krajnosti u krajnost, od entuzijazma do iscrpljenosti, jedan tren možete biti živahni, a drugi tren depresivni. Možda će vas određene stvari previše okupirati, pa nećete shvatiti da non-stop radite, bez pauze. Ipak, podsetite se, treba vam pauza za opuštanje i odmor. Ovnovi koji imaju starije zdravstvene poteškoće mogu pronaći korisne tretmane u poslednjoj nedelji meseca.

Savet: Novac će izvući iz vas čitav niz različitih reakcija. Nemojte se upuštati u nezakonite radnje kako biste ostvarili brzu zaradu!

Mesečni horoskop za posao i novac: astro prognoza za oktobar 2018. godineMesečni horoskop za posao i novac: astro prognoza za oktobar 2018. godineMesečni horoskop predviđa ko će dobiti novi posao, a koga čeka odličan priliv novca! Evo šta nas očekuje na polju karijere i…

BIK

Sunce obasjava kuću zdravlja Bika do 23. oktobra 2018. godine, ali je u napetom odnosu sa Plutonom i Uranom, pa možemo reći da će biti dosta teško postići unutrašnji mir. Venera je retrogradna od 5. oktobra, a vlada i zdravljem Bika. To je povoljan period za obavljanje analiza i za tretmane. S druge strane, Venera vas poziva da pogledate malo bolje kakav je vaš ljubavni život. Nemojte preterivati u bilo čemu, pogotovo ako se radi o strogim dijetama.

Savet: Kada se radi o svim vrstama partnerskih odnosa, naoružajte se strpljenjem i pustite da vreme radi za vas ako želite da ostanete pri svom mišljenju!

BLIZANCI

Inače ste u pokretu i poslu, ali tokom oktobra 2018. godine biste vrlo brzo mogli da se zamarate, zato što će posao biti zahtevan.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.