Mesečni horoskop za oktobar 2016. godine: mesec u znaku ljubavi, poslovnih turbulencija i velikih očekivanja

Mesec koji će već na početku doneti previše promena i dilema, ali vi budite spremni na sve turbulencije. Saznajte šta vam još astrolozi predviđaju za oktobar...

Ovan

Početkom meseca nestaće sve vaše brige nastale tokom prethodnih nedelja. Stresne situacije su sada iza vas, te je oktobar pogodan za kupovinu potrepština za kuću, ali i za sve one sitnice kojima već duže vreme želite da nagradite sebe. Pripadnicima ovog znaka u narednim danima zvezde će biti naklonjene, a mogući su i neki susreti od velike važnosti u poslovnom smislu. Iskoristite oktobar za započinjanje novih projekata, preuzimanje inicijative i sklapanje ugovora.

Bik

Nazire se kraj odlaganjima i greškama koje su vas proganjale tokom letnjeg perioda. Idealan je trenutak da uložite u sebe i svoje obrazovanje, a neka vam uvek na pameti bude da od svojih hobija i interesovanja možete napraviti veliki biznis. Iskoristite početak meseca za odmaranje, restartovanje i meditaciju. Vaša energija će tokom meseca biti u opadanju, te je vrlo važno da uz sebe imate osobe koje će vam u takvim momentima pružiti podršku.

Blizanci

Pripadnicima ovog znaka zvezde donose neočekivani dobitak, bogatstvo ili bar povećanje plate. Kako će sreća biti na vašoj strani, iskoristite oktobar za pregovaranja, sklapanje ugovora i javne prezentacije. Sredinu meseca iskoristite kao predah od obaveza i prikupite energiju za dalji rad i izazove na koje možete naići. Oktobar će vas i bez vaše dozvole povesti u potragu za pravim partnerom, putovanjima, promenama...

Astrološke prognoze dan po dan: od 3. do 10. oktobra 2016. godine...

Rak

Rakovi su u prethodnom periodu bili veoma uspavani i lenji, ali sada je idealno vreme da se potrude i pokažu koliko mogu. Iako se na početku meseca može činiti da se ništa ne odvija onako kako žele, trud će se isplatiti. Moguće je da će doći do neophodnih promena, kako na poslu, tako i na ljubavnom planu, ali ove promene biće vrlo prijatne. Prijatelji će vam biti ogromna podrška, te budite slobodni u pokazivanju svojih osećanja.

Lav

Iako će vaš fokus ovog meseca biti na poslu, nećete moći da izbegnete ljubav koja vam već duže vreme kuca na vrata. Iznenadni susret sa zaboravljenim prijateljem ili starom simpatijom potpuno će vas poremetiti i izazvati leptiriće u stomaku. Oktobar će vam doneti optimistički pogled na svet, što će pozitivno uticati i na vaše okruženje.

Devica

Jedino što će vam stajati na putu ovog meseca jeste vaše konstantno nestrpljenje. Takav odnos prema životu može izazvati nesuglasice sa partnerom, kao i moguće sukobe. Pokušajte da uživate u stvarima koje trenutno imate i ne razmišljajte mnogo unapred. Ovo je period kada će vam se ukazati nove poslovne prilike koje će povoljno uticati na vašu karijeru.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.