Mesečni horoskop za novac: ova 3 znaka očekuju bolje finansije u avgustu 2019. godine

Mesečni horoskop - saznajte da li je vaš znak prati srećna zvezda ovog meseca! Evo koga očekuje priliv novca...

Mesečni horoskop za avgust 2019. godine!

BLIZANCI

Avgust 2019. godine je povoljan period za pregovore, transakcije, komercijalne poslove i za poslovna putovanja. Jedino što neće biti tako sjajno tokom avgusta su transakcije i poslovi povezani sa inostranstvom, na primer, traženje posla u inostranstvu, zbog toga što Uran, vladar 9. kuće Blizanaca (inostranstvo, duža putovanja, uverenja, više obrazovanje), kreće retrogradno.

Ako poslujete sa preduzećima iz inostranstva, budite oprezni. Značajne prilike za povećanje zarade pojaviće se oko mladog i punog Meseca. Tada ćete naći poslovna rešenja ili ćete doći do dodatnog izvora novca ili ćete nakon dugo vremena konačno završiti pregovore sa pozitivnim ishodom za vas. Neće biti dramatičnih promena u karijeri tokom avgusta 2019. godine. Bićete skloni sanjarenju ili ćete biti u potrazi za vašim pozivom. Ako razmišljate o kursu, prekvalifikaciji ili usavršavanju, povoljan period za to je nakon 12. avgusta. Do tada može doći do naglih promena. Ovo je povoljan period za učenje novih stvari i za usavršavanje kako bi se povećale i prilike za bolju poslovnu i finansijsku situaciju.

Horoskop - ova 3 znaka očekuje predivna ljubav u avgustu 2019. godineHoroskop - ova 3 znaka očekuje predivna ljubav u avgustu 2019. godineLjubavni horoskop - čarobne romantične avanture očekuju ova 3 znaka u avgustu 2019. godine!

LAV

Venera je i dalje u Lavu, do 21. avgusta, i dalje vlada vašom kućom karijere i društveno-profesionalnog statusa. Sami ćete moći stvoriti okolnosti za razvoj poslova i za napredovanje u karijeri. Nakon tog Venera prelazi u vašu 2. kuću (zarađeni novac, ono što posedujete i lična vrednost). Priliv novca može se značajno povećati. Mogli bi ostvariti zavidne rezultate. U vašoj 2. kući biće i Mars (od 18. avgusta), zatim Sunce (od 23. avgusta) i Merkur (od 29. avgusta).

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.