Mesečni horoskop za novac i posao: evo koga čeka rešenje finansijskih problema u januaru 2019. godine

Ovna očekuje veliki uspeh, a Škorpiju poboljšanje novčane situacije! Saznajte šta vas očekuje u januaru 2019. godine...

OVAN

Ovo je sjajan mesec kada se radi o pokazivanju talenata, sposobnosti i iskazivanju. Naučite sarađivati sa kolegama, to će vam znatno olakšati okolnosti. Na polju finansija, ove godine će se čuti odjek daleko. Od prvog dana ove godine savetujemo da sve mogućnosti ostavite širom otvorene. Dobra vest je da ćete se naći na istoj talasnoj dužini s pravim ljudima za razvoj poslova i karijere u željenom pravcu. Upoznaćete osobe koje će vas motivisati. Na isti način možete očekivati i nagrade tokom januara. Vaš trud i napor će biti nagrađen i to će vas motivisati da se još više trudite. Venera i Jupiter vas podržavaju u poslovnim aktivnostima. Iskoristite i prilike za sticanje novih znanja. Čini se da će ovaj mesec dosta toga staviti na svoje mesto. Uživaćete u uspesima koje postignete, a to se odnosi i na poslovna putovanja. Ako tražite novi posao, imaćete uspeha. Ako se bavite umetnošću, Venera vas podržava, samo se posvetite onome što radite i bićete izuzetno uspešni.

Horoskop otkriva tajne ljubavi: kada će se pojaviti prava ljubav, a koje veze treba što pre prekinutiHoroskop otkriva tajne ljubavi: kada će se pojaviti prava ljubav, a koje veze treba što pre prekinutiAstrologija i ljubavni odnosi - zašto se prava ljubav ne pojavljuje i šta treba raditi kada je neuzvraćena...

BIK

Tokom januara 2019. godine skoncentrišite se na posao, na napredak i na nove mogućnosti koje mogu pomoći u razvoju posla. Puno ćete se posvetiti zadacima i prekovremeni sati neće biti ništa novo. Ipak, kako bi se plodovi pokazali, morate biti strpljivi. Merkur će vam osigurati dovoljno ambicije kako bi ostvarili uspeh u karijeri. Merkur će se kretati iz Strelca u Jarca i kada uđe u Vodoliju osetićete njegov pozitivan uticaj. Svaka kuća donosi svoje blagodati. Merkur u Strelcu donosi - idealizam, uključujući i komunikaciju, u Jarcu - dodir s ambicijama, u Vodoliji - važnost društva i prijateljstva. Ako se suočite s poteškoćama u karijeri, Saturn će vas podržati i ohrabriti da kročite dalje uzdignute glave. Ključ uspeha i izbegavanja nepotrebnih nevolja je u prilagodljivosti. Nemojte se tvrdoglavo držati svojih principa. Budite spremni primeniti i neke druge metode rada. Novac vam neće dolaziti lako i zato budite oprezni ovaj mesec s novcem. Uprkos situaciji, moralna i financijska podrška može doći od članova porodice ili prijatelja. Budući da ne odustajete, nije isključeno ni to da uspete znatno poboljšati finansijsku situaciju.

BLIZANCI

Već smo spomenuli da ćete ovaj mjesec biti društveno aktivni i upoznaćete osobe koje će vam pomoći u karijeri. Merkur prolazi kroz Strelca, Jarca i Vodoliju tijekom januara. Očekujte razlike u mišljenjima i pogrešne procene. Ovo stanje potrajaće do 5. januara i nakon toga sledi poboljšanje, posebno kada uđe u Vodoliju. Nove ideje, lakoća u pisanju i izražavanju olakšaće vam put prema uspjehu. U ugodnoj radnoj atmosferi doći će do skladnog razvoja poslova. Ciljeve ćete lakše ostvarivati, bićete motivisani i spremni zapeti na poslu. Mars pravi pozitivan sekstil i donosi vam puno aktivnosti i snage. Bićete spremni za naporan rad i želećete pokrenuti nešto novo, imaćete dovoljno hrabrosti i bićete spremni na rizik. Finansijska situacija nije obećavajuća ovaj mesec i zato pripazite u šta ulažete i na šta trošite novac. Nije povoljan period za nove saradnje s inostranstvom.

RAK

Tokom januara, 2019. godine moguće su poteškoće pri ostvarenju redovnog priliva novca zbog toga što se poslovi neće najbolje razvijati. Ovo je period za planiranje i pripremu i zato morate biti strpljivi dok čekate bolje dane koji dolaze već krajem meseca. Merkur prolazi kroz tri znaka ovaj mesec i pomaže vam pri komunikaciji. To znači da ćete lakše razrešiti nesporazume. Između 5. i 24. januara budite oprezniji, jer se u tom periodu možete suočiti s lažima i prikrivanjem informacija. Mogle bi vas razočarati osobe s kojima ste se do sada odlično slagali. Nemojte se iznenaditi ako se to dogodi! Ako znate šta možete očekivati, tada se možete i pripremiti na tako nešto. Ovo je povoljan mesec za studente. Sve što želite ostvariti kroz učenje i obuku biće dosežno. Nije loša ideja da razmislite o dodatnom obrazovanju ili da poradite na svom znanju, jer će vam se to kasnije isplatiti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.