MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2021. GODINE: Kratka astro prognoza za svaki znak Zodijaka

Mesečni horoskop za maj 2021. godine - Lava očekuje divna romansa, a Strelca uspeh u karijeri...

Mesečni horoskop za maj 2021. godine

Ovan

Za vas maj će biti mesec pun izazova i prepreka, a porodične obaveze i rešavanje tuših biga mogu vas udaljiti od ličnih želja. Pokušajte da smanjite svoj obim obaveza - vreme je da se malo više posvetite svojim planovima. U maju vam se vraća prošlost i moguće je da će se ponoviti neki obrasci na polju porodičnih odnosa. Otpuštate rane iz detinjstva, a kraj maja i počtak juna donose vam priliku da se potpuno oslobodite emotivnog tereta i počnete da tragate za svojim snovima.

Pročitajte još:

KOJI JE VAŠ BROJ SUDBINE I SREĆE: Odredite ga lako i saznajte šta vas očekuje u budućnosti

AKO STE ROĐENI IZMEĐU 1991. I 1994. GODINE USKORO VAS OČEKUE VAŽAN PERIOD ZA BUDUĆNOST: Saturn u povratku menja mnoge stvari u vašem životu

Bik

Maj je vaš srećan mesec, a mnogi Bikovi će proslaviti svoj rođendan i još jedan ciklus Sunca u njihovom znaku. Bićete informisani, vešti u komunikaciji, a ljude koje srećete mogu vam doneti neke nove mogućnosti. Vaši odnosi dobijaju bolju dimenziju, naročito kada je reč o ljubavi. Moguća su i putovanja na kojima ćete steći nove prijatelje, ali i proširiti znanja.

Blizanci

U prethodnom periodu ste imali finansijskih teškoća, a sada je trenutak da svestite šta je to što vas blokira ostvarenju obilja. Blizanci će u maju planirati budžet, tragati za načinima kako pametno da iskoriste svoje resurse.Pronalazite nova rešenja i mudriji način za donošenje odluka. Podrška upartnera u ovom periodu vam posebno znači.

Rak

U prethodnim mesecia suočili ste se sa raznim promenama i životnim burama,ali ste stekli nešto dragoceno, a to je iskustvo. Mudrost koju se stekli u teškom periodu je vaša ulaznica na velika vrata uspeha. Iskoristite sve što ste naučili, svu hrabrost koju ste stekli i kanališite svoju novu energiju na prave stvari. Moguće je da ćete ostvariti uspeh na polju karijere.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.