Mesečni horoskop za maj 2020. godine: detaljno predviđanje za svaki znak i podznak

Mesečni horoskop - Bika u maju očekuju lepa ljubavna osećanja, a Device dodatni priliv novca!

Mesečni horoskop za maj 2020. godine!

Mesec koji je pred nama doneće turbulencije na polju ljubavi, ali ništa manje burno i neizvesno neće biti ni kada je posao u pitanju. Kako biste tačno saznali šta vas očekuje tokom meseca Maja, ostanite sa nama i pročitajte detaljnu analizu za svoj znak i podznak!

OVAN

Mesec Maj za sve u znaku Ovna biće pun veselja i uspeha, međutim retrogradnost Marsa i još nekolicine planeta tokom ovog meseca, učiniće da taj vaš uspeh sporije dolazi. Pojaviće se i određene prepreke, ali vas one neće zaustaviti, već kao što smo naveli, blago će vas usporiti. Prepreke koje vam budu nailazile tokom meseca analizirajte. One su na neki način vaš podsetnik za greške koje ste pravili u prošlosti. Period oko 20. maja biće idealan da krenete da se bavite novim stvarima u vašem životu, ali iz domena učenja, odnosno sticanja veština i znanja. Stoga, razmislite o tome da upišete neki kurs ili krenete na zanimljivu radionicu.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2020. GODINE: Raka očekuje karmička ljubav, a Jarčeve samopouzdanje ia ambicijeVELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2020. GODINE: Raka očekuje karmička ljubav, a Jarčeve samopouzdanje ia ambicijeMesečni horoskop za maj - astro prognoza za svaki znak Zodijaka!

Kada je ljubav u pitanju, zauzeti Ovnovi tokom maja imaće odličnu komunikaciju sa partnerom koja će biti prožeta i velikom emocionalnošću i strašću. Tokom maja očekuje vas i kratko zajedničko putovanje u okvirima naše države naravno. Više ćete provoditi vremena sa partnerom, što će vam veoma prijati. Slobodnim Ovnovima Venera priprema lepa iznenađenja na polju ljubavi, stoga je mogu će da pronađete ljubav tamo gde najmanje očekujete - u komšiluku. Odnosno u vašoj blizini ili pak u vašem rodnom mestu. Takođe, postoje i simpatije prema osobama koji su vam prijatelji ili vas neko iz kruga prijatelja potajno posmatra i krije zaljubljenost. Obratite pažnju.

Što se tiče posla i finansija, maj će takođe biti dobar. Uspećete u ostvarivanju ciljeva i planova koje ste zacrtali, ali nažalost ne potpuno sami, kako biste vi voleli da to bude, nego pomoću kolega, prijatelja ili pak poslovnih partnera. Takođe, u maju vam se smeši povišica i unapređenje. Ovo će zaista biti odličan mesec za sve u znaku i podznaku Ovna. Finansije će vam biti stabilne, ali će vam se tokom narednog meseca javiti zelja za ulaganjem u novi posao koji planirate da započnete. Takođe, dosta novca tokom maja trošićete na ulepšavanje.

Mogući su problemi sa kožom i kožnim oboljenjima, alergijske reakcije.

BIK

U maju, Bikovima se menja energija i fokus. Na početku meseca, sav fokus će biti prebačen na domem posla, novca, karijere, dok se u drugoj polovini meseca okrećete više ka porodici, prijateljima i stvarima koje vas lično usrećuju. Takođe, čitavog meseca vaše samopouzdanje će igrati bitnu ulogu prilikom svih bitnih događa tokom meseca. Ono vam može poboljšati aspekte na poslovnom planu, ali isto tako, ukoliko ne budete pažljivi i svoje samopouzdanje budete stavljali u prvi plan, može vas potpuno unišititi.

Na ljubavni plan zauzetih Bikova, ovoga meseca posebno će uticati Mesec i Venera, zbog koji će se do 14. maja kod vas preplitati lepa ljubavna osećanja prema partneru ali i agresija koja dolazi zbog posla. Trudite se da tokom meseca ostavite poslovne obaveze po strani kada ste kod kuće i kada provodite vreme sa partnerom, to mu može smetati. Nakon 15 maja, slobodnim u znaku Bika dolazi osoba koja će ih potpuno raspametiti. Najveća verovatnoća da će osoba koja će vas potpuno očarati, do vas doći preko zajedničkih prijatelja.

Maj mesec biće odličan za Bikove na poslovnom planu. Ukoliko radite u ovoj situaciji, očekuju vas mnogi poslovni uspesi tokom meseca, kao i poboljšan odnos sa kolegama i nadređenima. Imaćete utisak da sve kreće u mnogo boljem smeru nego što je do sada išlo. Moguće da će vam se sreća osmehnuti ovoga meseca kada su finansije u pitanju. Ukoliko odlučite da učinite nešto za svoje finansije, pokrenete posao ili sklopite neki novi ugovor, poslovnu saradnju, to će vam doneti dosta novca.

Zdravlje će vam biti stabilno tokom meseca, ali kako biste ostali u formi preporučljivo je da počnete sa fitnesom.

BLIZANCI

Blizanci čiji posao se nalazi u domenu marketinga ili ima bilo kakvu vezu sa kreativom, imaće odličan mesec kada je posao u pitanju. Poslovni uspesi koje ćete nizati tokom meseca, staviće sav fokus na karijeru dok će sve druge oblasti iz života, poput porodice i prijatelja, kućnih poslova, biti na drugom mestu. Takva situacija trajaće do 20 maja, nakon čega ćete pronaći vremena i za druge stvari koje nisu vezane za posao. Kako vam je većina planeta smeštena na istočni deo karte, to će rezultirati povećanom željom za nezavisnošću, ali i ličnom koristi. Takođe, tokom meseca nećete želeti da primate savete od ljudi iz okoline, ništa od toga vas neće zanimati, ali ipak pazite kako razgovarate sa njima, trudite se da nikoga ne povredite.

S ozbirom na to da ćete gotovo čitav mesec biti zaokupljeni poslom, nećete imati toliko vremena da se bavite svojim partnerom, što kod njega može izazvati različite emocije. Ali, ipak 14. maja napravite izuzetak i taj dan posvetite voljenoj osobi jer je taj dan idealan za ljubav, harmoniju, strast. Pored toga što će prijati vašem partneru, prijaće i vama. Slobodni u znaku Blizanaca imaju odlične šanse da ovaj mesec uplove u ozbijinu vezu sa osobom koja im je već neko vreme u blizini.

Kada je zdravlje u pitanju, loše navike pri ishrani vam mogu predstavljati problem, pazite šta jedete, sada je idealno vreme i da počnete sa nekim posebnim režimom ishrane.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.