Mesečni horoskop za jun 2019. godine: Raka očekuje nova romansa, a Ovan će ostvariti velike uspehe

Mesečni horoskop - saznajte šta vaš znak Zodijaka očekuje u junu 2019. godine!

Mesečni horoskop za jun 2019. godine!

Ovan: Za većinu Ovnova mesec jun će biti jako uspešan na poslovnom planu. Oni koji nemaju posao, imaju velike izglede da konačno počnu da rade ono što su želeli, dok oni koji su već u poslu imaće velikih uspeha. Na ljubavnom planu bez većih promena, jedino su krajem meseca moguće manje turbulencije, za one koji su u vezi moguće su nesuglasice pa čak i raskidi, dok se slobodnim Ovnovima krajem meseca smeše nove avanture.

Bik: Kod Bikova mesec jun će proći bez većih trzavica što se poslovnog plana tiče. Na ljubavnom planu će ipak biti vatreno, moguće se velike ljubavi koje će sredinom meseca moći da se stvore. Bikovi koji su slobodni imaju velike izglede da tokom ovog meseca juna udju u ozbiljne veze koje imaju perspektivu i koje bi mogle jako dugo potrajati.

Horoskop za vladavinu retrogradnog Saturna: ova 3 znaka očekuje haotičan period (do 18. septembra 2019.)Horoskop za vladavinu retrogradnog Saturna: ova 3 znaka očekuje haotičan period (do 18. septembra 2019.)Retrogradni Saturn će uzdrmati naše živote, a najviše će uticati na ova 3 horoskopska znaka!

Blizanci: Za Blizance mesec jun će doneti dosta promena što se posla tiče, mogući su i pozitivni i negativni ishodi, pa zato budite obazrivi u ovom periodu jer su moguća raznorazna iznenadjenja. U ljubavi ćete biti vrlo zadovoljni, pronaćićete sreću pored svog partnera i on će vas iz dana u dan činiti srećnim i zadovoljnim.

Rak: Rakovi bi trebali da se pričuvaju i prištede tokom ovog meseca juna, jer teško da će tokom celog leta biti povoljni finansijski uslovi. Ovo je mesec kada bi morali da smanje troškove i žive štedljivije ukoliko žele da provedu leto mirno i sigurno. U ljubavi su moguće lepe romanse i kraće avanture.

Lav: Lavovi bi ovog meseca juna morali da preuzmu inicijativu na poslovnom planu i da grabe prilike koje se stvaraju ispred njih. Nemojte čekati drugu šansu, iskoristite prvu koja vam se ukaže i gurajte napred samopouzdano. Ljubavni aspekt je dobar, moguće su vatrene avanture pogotovo krajem meseca, tako da vas očekuje uzbudljiv period.

Devica: Za Device na poslovnom planu bez većih promena, neće biti nekih velikih iznenadjenja ni pozitivnih ni negativnih. Radite ono što volite u slobodno vreme i više se posvetite svom partneru koji je počeo da se oseća zapostavljeno kao i neki od članova porodice.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.