Mesečni horoskop za jul 2016. godine: ljubavne prognoze za slobodna i zauzeta srca

U ljubavi, zdravlju i na poslu tokom jula zvezde su nam svašta nešto pripremile...

Ovan

Posao i finansije

Puni ste energije, poslovne inicijative i entuzijazama, jer vaša lična planeta Mars, je promenila pravac i započela direktno kretanje. Ovo bi bio poslovno sjajan mesec, da vas ostali planetarni raspored ne ograničava i ne dozvoljava da sa lakoćom sprovedete svoje ideje i postignete napredak u biznisu. U prvih dvadesetak dana jula, dok je Sunce u Raku, orijentišite se na regulisanje prošlih propusta i održavanje rutinskog poslovanja. Pretresite dokumentaciju, dugovanja, poreze i rešite se zaostalih balasta. Kako je Saturn u vašem devetom polju i kreće se retrogradno, vrlo je verovatno da će se dogovor i sklapanje ugovora sa inostranim saranicima odložiti, što će vam pokvariti planove i odraziti se na finansije. Poslednja dekada jula, biće poslovno uspešnija, a konačni finansijki bilanas će biti umanjen u odnosu na prošli mesec.

Slična je situacija i za Ovnove u radnom odnosu, jer na poslu vlada zatišje i ovaj mesec će proteći relativno mirno za vas. Poslovi će teći ustaljenim ritmom i bavićete se zaostalim i nedovršenim poslovima iz predhodnog perioda. Ova situacija vam odgovara, jer ste koncentrisali energiju na rešavanje kućnih i porodičnih pitanja u vezi kupoprodaje nekretnina ili ste se upustili u krečenje i enoviranje stana ili kuće. Planeta Jupiter u polju vaše svakodnevnice i posla, olakšava vam kupovinu i sklapanje ugovora, kao i rešavanje svih spornih pravnih pitanja.

Ako ramišljate o odmoru, idealan period za godišnji odmor je poslednja dekada jula.

Ljubav

Ako ste u vezi

U ovom periodu, vaša pažnja je usmerena na dom, partnera i porodicu. U četvrtom polju doma, udružile su se pozitivne energije Sunca, Venere i Merkura i sa vašim partnerom, decom i roditeljima su nastali emotivno topli odnosi.

Ovaj period je dobar za rešavanje stambenog pitanja, tako da će kupovina nekretnina i preuređenje vašeg doma, biti važna tema za razmatranje u ovom mesecu. Ako imate rešeno stambeno pitanje, onda ste se odlučili da renovirate i ulepšate dom, kupovinom novih dekorativnih i upotrebnih predmeta za kuću. Stvorićete savršen kutak za zajednički boravak i uživanje. Osećaćete se ušuškano!

Ako ste slobodni

Deluje kao da ste se umorili od buke, gužve, izlazaka i zabave, jer povukli ste se u kuću i družite se samo sa malim brojem intimnih prijatelja. Vi u stvari, prebirate događaje, koji su izazvali kraj vaše veze sa osobom u koju ste se nedavno zaljubili. Razmišljanje o bivšoj ljubavi čini vas bolećivim i osetljivim. Ovo melanholično raspoloženje će postepeno popuštati i pred kraj meseca, kada Sunce i Venera uđu u znak Lava, osetićete se emocionalno rasterećeno i bićete ponovo spremni za izlaske i druženje. Baš tada, kada se najmanje nadate, velike su šanse da sretnete jednu zgodnu Vagu, zabavnog Strelaca, otmenog Lava ili zanimljivu Vodoliju. Nećete ni slititu da će to biti ono pravo!

Lunarna astrologija: evo ko će predahnuti uz Mesec u Vodoliji...

Zdravlje

U periodu do 21. jula budite pažljiviji prema svome organizmu i održavajte ga u kondiciji i snazi. Potrebno vam je više odmora i relaksacije na dnevnoj bazi.

Mlađe predstavnike Ovnova muče emotivni problemi i zbog toga su uznemireni i skloni melanholiji i prolaznoj depresiji. Opuštaju vas razgovori sa prijateljima, ali ako vam se tuga jako uvukla pod kožu, obratite se stručnjaku, homeopati ili psihologu. Vaši stomačni problemi su ovoga puta usko povezani sa vašim psihičkim stanjem. Vreme je da se hrabro oslobodite prošlosti.

Predstavnici srednjih i starijih generacija od 21. jula treba provere krvnu sliku i krvni pritisak. Pričuvajte se ujeda insekata kada ste u prirodi.

Bik

Posao i finansije

Tokom jula, poslovni Bikovi mogu da očekuju veću dinamiku i nešto manje poslovne sreće u odnosu na predhodni period. Planetarni odnosi su napeti i potrebno je da racionalizujete potrošnju i se sa većom pažnjom investirate. U prvoj dekadi, u par navrata, vaš vladalac materijalnih dobara planeta Merkur, gradi loše aspekte i izaziva finansijska pomeranja. Budite posebno oprezni 10. i 11. jula, kada Uran kvadrira Merkur i izazove veći potres, koji može da ozbiljnije uzdrma vašu materijalnu sigurnost. Ova situacija stvoriće ograničenja, koja će uticaćti na smanjenje ukupne zarade u poređenju sa predhodnim mesecom...

Zaposlene predstavnike vašeg znaka može uznemiriti uskomešala atmosferu u firmi. Kako Bik, kao fiksni znak, ne voli promene, biće ovo za vas naporan mesec i obavljaćete radne zadatke u nervozi i pod pritiskom. Najverovtnije je da će doći do reorganizacije i pomeranja u hijerarhijskom poretku u okviru kolektiva i firme. U svakom slučaju, u novonastaloj situaciji možete se osetiti uskraćeno za deo novca, koji vam je regularno pripadao. Ne reagujte burno i ne ulazite u konflikte sa nadređenima, jer oni nisu uzrok ove situacije i do sad su vam ukazivali svoju naklonost i poverenje. Sačuvajte mir!

Ako planirate godišnji odmor optimalan period je druga polovina jula.

Ljubav

Ako ste u vezi

Ako ste u braku ili dugoj vezi, u ovom mesecu uspećete da postignete ravnotežu između angažovanosti na poslu i obavezama prema partneru i porodici. Napetost u odnosima će se postepeno umiriti, jer je komunikacija postala bolja, a vaš partner je izašao iz svojih problema i sada je raspoloženiji za saradnju. Mnogo će zavisiti od vas samih i koliko ste spremniji da popustite i istolerište prošlo ponašanje, toliko će se brže odnosi popraviti. U poslednjoj dekadi jula, kada Sunce uđe u znak Lava i u vaše polje doma, nakon duže vremena, opustićete se priklonićete se punog srca, partneru i porodici. Lekcija opraštanja i kompromisa!

Ako ste slobodni

Slobodni Bikovi imaju pred sobom vrlo uzbudljiv mesec. Upustićete se u nove izazove, posećivati ne istražena mesta za zabavu i upoznavaćete nove interesantne ljude. Budite oprezniji u prvoj dekadi jula, kada vam se mogu desiti neprijatnosti i razočarenja. Moguće je da će vas uvući u komlikovanu situaciju, gde ste samo meta, koja treba da izazove ljubomoru vašeg prijatelja ili prijateljice.

Dok ste vi tragali za ljubavlju negde dalje od kuće, neko sasvim blizu vas i iz vašeg komšiluka, je zaintresovan za vas i pokušava da vam se pibliži. Jedan tihi Rak, nežna Riba ili delikatna Devica će želeti vašu naklonost. Za početak očekujte drugarski odnos, kojemu treba vreme, da se razvije u nešto više od toga.

Zdravlje

U ovom periodu, osećaćete manjak energije i kondicije. Pokušajte da odagnajte brige i nađete vreme za odmor i relaksaciju. Relaks masaža, kratkotrajno spavanje preko dana i jutarnja gimnastika, bi vam brže obnovila snage i dovela organizam u optimalno stanje.

Takođe, nastavite da se pridržavajte zdravog režima ishrane i ojačajte organizam vitaminima i mineralima. Sve 13. jula, predeo stomaka je osetljiv i podložan je tegobama, tipa gastritisa, infekcija i bolova.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.