Mesečni horoskop za januar 2019. godine: kako da ostvarite snove u opoziciji Meseca i Sunca

Mesečni horoskop za januar otkriva nam čudesno kretanje planeta, a evo št nam horoskop predviđa!

Nova Godina 2019. donosi nove nade, snove i ciljeve. Ovo je intenzivan mesec sa pomrčenjem Sunca i Meseca, plus dva važna aspekta. Imamo i šest konjunkcija, od kojih su četiri u Jarcu.

Već na samom početku 2019. godine, 1. januara imamo važan događaj. Mars ulazi u Ovna i pojačava našu energiju.

Šta očekuje Bikove, Jarčeve i Device u 2019. godiniŠta očekuje Bikove, Jarčeve i Device u 2019. godiniNaredna godina donosi mnogo izazova ali i prilika za rast, istraživanje i uživanje. Saznajte šta ova godina donosi vašem znaku.

Pomračenje Sunca događa se 5. januara 2019. godine u Jarcu. Budući da je u dodiru sa fiksnom zvezdom Vega, uticaj je pozitivan; optimizam, velikodušnost, kreativnost i poezija. Konjunkcija sa Saturnom donosi ozbiljnost i konzervativnost, ali to olakšava aspekt sa Neptunom. Ovakav sklop planeta povoljan je za nove poslove ili za razvoj posla.

Zatim, 6. januara 2019. godine Uran završava retrogradno kretanje i cenićemo slobodu više nego ikada.

Jupiter i Neptun 8. januara prave kvadrat. Pozitivan uticaj planeta je neutralizovan i ovo može biti teži period u kojem su ciljevi teže dosežni. Dolazi do raznih napetosti.

Kvadrat Jupitera i Neptuna 13. januara 2019. godine veliki je test za ono u što vjerujete. Mogli bi se suočiti s razočaranjem ili gubitkom. U ljubavi ste možda imali previše poverenja i gradili vašu ljubavnu priču na krilima iluzije. Ovo je onaj lošiji dio meseca u kojem bismo mogli biti previše optimistični. Rizik samozavaravanja i samoobmane je prevelik. Zapravo, izvori neće biti ni najmanje sigurni koliko se pomišlja.

Krajem meseca Sunce (20. januara) i Merkur (24. januara) ulaze u Vodoliju. Vodolija voli slobodu i nezavisnost. Merkur pozdravlja originalan način razmišljanja i podseća nas da su pravila stvorena kako bi se kršila.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.