Mesečni horoskop za februar 2019. godine: kako da pronđemo ljubav dok je Merkur u Ribama

Mesečni horoskop - u februaru nas očekuje puno zazova i prepreka, a najveće tajne će otkriti pun Mesec u znaku Device!

Mesečni horoskop za februar 2019. godine!

Prva tri dana u februaru 2019. godine su pod uticajem napetog, čak eksplozivnog aspekta između Marsa i Plutona. Kako dani odmiču situacija se smiruje i planete su u više prijateljskom odnosu.

4. februara mlad Mesec u Vodoliji (u konjunkciji sa Suncem u Vodoliji) popravlja društveni život, povoljan je za nova poznanstva. Sve što je novo delovaće fascinantno i privlačno.

Horoskop - ova 3 znaka očekuju teškoće u vladavini Vodolije (do 20. februara 2019.)Horoskop - ova 3 znaka očekuju teškoće u vladavini Vodolije (do 20. februara 2019.)Horoskop otkriva koja 3 znaka očekuju rizik, razočaranje i važne životne lekcije tokom vladavine Vodolije...

Sekstil između Saturna i Neptuna pazi na nas ovog meseca, a najsnažniji uticaj je od 1. do 14. februara. Sanjarićemo o stvarima (u vezi kojih do sada nismo baš ništa preduzeli da ih ostvarimo) i pokušaćemo da ih realizujemo koliko god je to moguće. Ovaj aspekt kod određenih ljudi može probuditi potrebu da nametnu svoj autoritet drugima, bilo da se radi o moralu, religiji, pravdi i slično.

Saturn, Pluton i Južni čvor su u Jarcu, a pridružuje im se i Venera nakon 4. februara. Potreba za emotivnom stabilnosti i strukturom biće naglašena. Ovo dolazi i uz Marsovu energiju, iz Ovna, do 14. februara.

10. februara Merkur ulazi u Ribe. Osećanja, snovi, vizije i intuicija upravljaju umom. Tu nema mesta za logično razmišljanje, postajemo dobri slušaoci.

Energija koja dolazi od Marsa iz Ovna i od konjunkcije sa Uranom (od 11. do 14. februara) impulsivna je (možda čak i agresivna) i brza. Gura u ishitrene akcije ili previše revolucionarne, zatim u rizik bez svrhe. Često će se osećati napetost ili biste se mogli odlučiti za pohode i neke svoje borbe, budući da je prisutan i uticaj Jupitera iz Strelca. Ili se može dogoditi da iskoristimo energiju Jarca i da kontrolišemo svoju naglu narav ili smislimo strategiju za ostvarenje dugoročnih ciljeva pre nego što napravimo nered u svom životu.

Društveni život biće haotičan i ispunjen sukobima, agresivnim ponašanjima, nezgodama, nekontrolisanim ispadima, ali i anarhijom. Unutrašnji pritisak može postati neizdrživ, posebno kod nepromišljenih osoba. Ali, ima šanse i za inovacije i za oslobođenje od iritantnih situacija ili osoba, jer ćemo smoći snage da pokrenemo promene.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.