Mesečni horoskop za decembar 2014. godine

Konačno smo u završnici 2014. godine, koja i nije bila tako laka. Pripremimo se za oslobođenje...

Nasledili smo neke terete iz protekle 2013. godine i preneli mnoštvo problema koje je trebalo rešiti. Ipak, biće mnogo lakše kada 31. decembra konačno ispratimo Saturna iz znaka Škorpije. Doživećemo pre svega psihičko, pa onda i ostala oslobođenja.

Okrenućemo se pozitivnom načinu života posle prolaska Saturna kroz znak Škorpije, te naš prolazak kao kroz čistilište. Pozitivan duh i pozitivne misli dočekuju nas na samom početku decembra. Sa Merkurom u znaku Strelca željni smo znanja, učimo brže, a pojačana je sposobnost apstraktnog mišljenja.

Kineski horoskop za decembar 2014. godine...

Pozivi i pisma, mejlovi iz inostranstva samo pristižu a verujem da možete dobiti pozitivan odgovor ukoliko ste konkurisali za posao u nekoj stranoj firmi kod nas, ako ne i negde u inostranstvu. Međutim, ono što ce nas svakako malo usporiti u toku decembra meseca jeste prividno retrogradno kretanje Jupitera iz znaka Lava. Zapravo, energija Jupitera je uvek poželjna kada proširujemo naša znanja, kada duhovno i intelektualno treba da napredujemo - Jupiter pruža pomoć.

On je nepopravljivi optimista, a postavljen od jula u znaku Lava, samo još više potencira sve dobre strane Jupitera. Samo ovaj put u retrogradnom hodu, Jupiter iz znaka Lava će nas malo usporiti i naterati da preispitamo sve ono čime vlada znak Lava, te kakvi smo bili u prethodnom periodu kada je u pitanju velikodušnost, toplina prema najbližima, da li smo se dobro organizovali kako bismo postigli sve što želimo.

Šta nam donosi Merkur u srcu Sunca: magija kazimi konjukcije...

Preispitivaćemo materijalne vrednosti koje posedujemo i dobro razmisliti da li je sve ono što smo radili od leta 2014. godine zaista donelo sve ono što smo očekivali, ako govorimo o poslu. Bićemo opterećeni materijalnim, pa i sigurnošću i pitanjima na koji način je možemo u potpunosti dosegnuti u nekom narednom periodu.

Stoga, što pre shvatimo da je sigurnost i naša baza zapravo u porodici i najmilijima koje ne smemo zapostaviti jureći za poslovnim uspesima, bićemo srećniji i zadovoljniji. Dočekajte upravo zbog toga Novu godinu uz bogatu trpezu i u toplini svoga doma, jer Mesec iz znaka Bika garantuje dobar provod baš na ovakav način.

Srećna Nova 2015. godina!

Jelena Milićević

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.