Mesečni horoskop za april 2019. godine: evo kome će retrogradni Jupiter ispuniti velike želje

Astro prognoza za mart 2019. godine za svae horoskopske znakove - najveće promene očekuju nas kada Jupiter postane retrogradan!

Astro prognoze za april 2019: Proleće se već uveliko oseća dok su Venera i Merkur sve do 16. i 19. aprila u sanjivim Ribama. Mars je u vedrim i pokretnim Blizancima koji nam daje aktivan um, okretnost i spretnost ruku. Mnogim osobama sada ovaj Mars može dati pronicljivost, aktivnost, laku uzbudljivost, nemir i uvek spremnost za pokret. Venera i Neptun će u jednom periodu biti kvadratirana sa Marsom što nam može doneti da mnogi odnosi zapadnu u nezavidne situacije, kao i da sami tražimo nevolje, posebno kada je prevara u pitanju.

Veliki horoskop za vladavinu Ovna: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 20. aprila 2019. godine)Veliki horoskop za vladavinu Ovna: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 20. aprila 2019. godine)Horoskop za vladavinu Ovna - Devicu očekuje platonska ljubav, a Škorpiju dobra poslovna ponuda!

Sunce će biti nepovoljno sa Saturnom i Plutonom iz Jarca što opet može da nam donese svojeglavost, aroganciju i hvalisavost. Što se se Saturna tiče, moguća su ograničenja pa se treba pomučiti za uspeh.. Jupiter iz Strelca kreće u retrogradni hod od 10. aprila pa bi mnoge nade, želje i očekivanja sada mogla da sačekaju ili nešto što se čekalo da baš sada se desi.

Najviše će ova njegova retrogradnost uticati na osobe koje u svom natalnom horoskopu imaju retrogradnog Jupitera. Sunce je u Ovnu do 20. aprila što nam daje aktivnost, preduzimljivost, tvrdoglavost i puno entuzijazma. Kada od 20. aprila uđe u Bika onda kreću istrajnost, praktičnost, odlučnost, opreznost do zacrtanog cilja. Generalno gledano, biće ovo jedan brz i dinamičan mesec.

OVAN

Ovo je vaš mesec pa su i dešavanja najbolja u toku vladavine Ovna. Mogući su porodični i emotivni problemi dok će ceo mesec biti naklonjen što se tiče posla i finansija, čak se neke rizične investicije mogu isplatiti. Emotivno postajete tvrdoglavi i agresivni pa može doći do problema sa partnerom, čak su mogući i raskidi. Ako planirate trudnoću, teško da ćete uspeti ovog meseca. Mnogi Ovnovi mogu imati razna dešavanja sa prijateljima pa je moguće da krenete da birate prijatelje. Prepuni ste energije pa bi bilo dobro da nešto vežbate i promenite ishranu.

BIK

Sada imate priliku da usmeravate život u ispravnom smeru. Kada je karijera u pitanju, bilo da tražite ili već radite, sve je podređeno vama. Svi poslovi koje tražite su vam otvoreni pa možete da birate. Mnogi Bikovi što se tiče finansija sada razmišljaju šta mogu još da urade da bi bili u još boljoj finansiskoj mogućnost. Mnoge srećne okolnosti su sada naglašene za vaše investicije. Emotivno predstoji dosta nesuglasica koje možete rešiti ako budete strpljivi i uključite razumevanje. Turbulentno je i u društvenim krugovima pa bi Uran iz vašeg znaka, posebno prvoj dekadi, uzburkao mnoge životne tokove. Što se zdravlja tiče, dobro je, osim što bi trebalo da malo vežbate i ojačate mišiće.

BLIZANCI

Kod vas će tokom celog meseca tranzitirati Mars pa će sve teći ubrzano, što će iziskivati dosta energije. Fokus je na karijeri i ostvarenju ciljeva što će vam ići odlično, čak se i neki snovi ostvaruju. Vaša karijera napreduje, ali se teško ostvaruju finansije koje će biti uslovljene nekim vašim neuspehom. Emotivno može doći do nesporazuma i to najviše zato što se partner oseća zapostavljen i napušten zbog vaše posvećenosti karijeri. Preporučuje se da malo izbalansirate vašu karijeru i vreme za partnera. Za dobro zdravlje potrebno je da dosta trenirate.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.