Mesečni horoskop za april 2017: Vaga - detaljne astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

April je mesec zdravlja za vas!

NAJDETALJNIJI HOROSKOP:

Ovan, po dekadama za april 2017. Bik, po dekadama za april 2017.

Blizanci, po dekadama za april 2017. Rak, po dekadama, za april 2017.

Lav, po dekadama za april 2017. Devica, po dekadama za april 2017.

Ljubav

Sa Suncem u kući partnerstva i njenim oslabljenim vladaocem Marsom, april neće početi baš sjajno, piše Lovesensa. Moguća je kriza u ljubavnom životu ili će samo partner proći kroz neki period iskušenja.

Ipak, stvari se popravljaju kako mesec odmiče, pa će u poslednjoj dekadi Mars najzad stići u bolju poziciju, a Venera ući u direktan hod. Mantra Vage za celu godinu biće "sve je dobro što se dobro svrši", jer padova i uspona neće biti malo.

Početkom aprila nemojte donositi nikakve važne odluke u pogledu partnerstva, već samo pokušajte da uočite šta tačno funkcioniše za vas a šta ne. Ako veza nije "zvanična", nemojte ni pokušavati da je ozvaničite, naročito ne oštrim sredstvima.

Erotski godišnji horoskop za 2017. godinu: šta vaš znak Zodijaka očekuje u godini snažne ljubavi i začarane strasti...

Posao i novac

Rad, rad i još rada, tako će izgledati vaš april. Imate zaostalog posla, a nove obaveze stižu. Nećete biti baš naročito produktivni u prvom delu meseca, dok je Venera retrogradna, ali ipak ćete zapeti dosta jer je tu i podrška velikog benefika Jupitera.

Pravo je vreme da procenite šta je to što vas ispunjava na poslu, kako želite da organizujete svoj rad i u kom pravcu želite da se dalje razvijate.

Pitanje novca je vrlo delikatno za vas u ovom mesecu. Moguć je neočekivani priliv, ali će dosta toga biti i potrošeno, ili delimično investirano. Ako je vaš posao direktno vezan za finansijski sektor, potrudite se da vam sva dokumenta budu u redu, a knjigovodstvo besprekorno.

Zdravlje

Veoma je važno da ovog meseca vodite mnogo računa o zdravlju. Vaš vladalac Venera je u kući koja je povezana s bolešću i to je znak koji ne smete ignorisati.

Dobro je ako vas ona podstakne da se posvetite zdravom životnom stilu, terapiji ili dijeti koju ste dugo odlagali. Ako se u dobroj kondiciji, nemojte se uspavati. Čak i najmanji signal da nešto nije u redu shvatite ozbiljno i obavite sve potrebne kontrole.

Horoskop za Vage rođene u prvoj dekadi (od 23. septembra do 2. oktobra)

Krajnje je vreme da se posvetite partneru posle dugih martovskih dana koje ste poklonili poslu. Na to će vas opomenuti i sopstvena čežnja za ljubavlju koja će naići naglo početkom meseca.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.