Mesečni horoskop za april 2017: Strelac - detaljne astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

Buran je april pred vama, pun posla ali i prilika za duhovni razvoj!

NAJDETALJNIJI HOROSKOP:

Ovan, po dekadama za april 2017. Bik, po dekadama za april 2017.

Blizanci, po dekadama za april 2017. Rak, po dekadama, za april 2017.

Lav, po dekadama za april 2017. Devica, po dekadama za april 2017.

Škorpija, po dekadama za april 2017.

Ljubav

Avantura, senzualnost, strast... brojna vam iskušenja donosi Sunce u Strelčevoj kući ljubavi i seksualnosti. S druge strane, retrogradni Merkur ima svoje zahteve, pa vam neće biti lako da ostvarite sve želje.

Uz retrogradnu Veneru, sa ljubavlju ne treba terati šegu u aprilu. Treba ipak preuzeti odgovornost, pa i smiriti se na neki način.

Sa Uranom u kući ljubavi, tokom cele godine (kao i sledeće) možete očekivati ljubavna iznenađenja - susrete, zaplete, zaljubljivanja... ako vas je to pomalo uznemirilo u martu, situacija će se ipak polako smiriti.

Posao i novac

Buran je april pred vama, pun posla, brzih reakcija, ali i konflikata, hitnih zadataka, neprijatnih situacija i naglih odluka.

Ništa lakše neće biti ni sa retrogradnim Merkurom u kući posla. Pripremite rezervne delove za kancelarijsku opremu, napravite duplikate važnih dokumenata. Kad su dva vladaoca profesionalnih polja retrogradni, na nama je samo da se za to spremimo kako valja.

Glavna mantra za vas je "i to će proći", jer će zaista već narednog meseca sve biti lakše. Iskoristite april i da završite neke stare projekte koji vas još čekaju.

Zdravlje

Krajnje je vreme da se Strelac posveti svom zdravlju. Ako je neophodna neka medicinska intervencija, ako je vreme za kontrolne preglede, ne odlažite ih.

Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za april 2017. godine...

U pogledu psihičkog zdravlja, moguća je pojava lakih strahova - od starenja, od gubitka identiteta. Ne podležite sve raširenijem ejdžizmu, vaš cilj je da sebe predstavite onako kako vas vidi vaša duša, ali i sve one druge koje privlačite poput magneta.

Horoskop za Strelčeve rođene u prvoj dekadi (od 22. novembra do 1. decembra)

Još od mladog Meseca 28. marta, situacija se razvija vrlo povoljno za vas. Spremni ste da tražite nova rešenja za sebe, idealan je trenutak za novi početak.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.