Mesečni horoskop za april 2017: Rak - detaljne astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

Ljubav je na iskušenjima, ali za Rakove iz 1. dekade april donosi naročiti dar!

NAJDETALJNIJI HOROSKOP:

Ovan, po dekadama za april 2017. Bik, po dekadama za april 2017.

Blizanci, po dekadama za april 2017.

Ljubav

Tokom čitave godine imate snažnu potrebu za stabilnošću i važna vam je odgovornost u vezi, piše Lovesensa. Očekujete od voljene osobe da bude ozbiljna i pruži podršku u stvaranju vašeg zajedničkog gnezda, bilo to samo u prenosnom ili i u materijalnom smislu.

Sve te potrebe biće izuzetno izražene tokom aprila, jer ćete čeznuti i za duhovnom povezanošću, biće vam važna veza u kulturnim potrebama, očekivaćete da i partner bude spreman na širenje svojih vidika, baš kao i vi.

Ipak, neki pripadnici znaka ostaće i dalje zadovoljni u svojoj ljubavi na daljinu, u kojoj distancu povremeno prekida kratak romantični izlet iz svakodnevice.

Problem nastaje samo tamo gde se odgovornost shvata kao obaveza uprkos ispražnjenim emocijama, jer lojalnost nije i ne može biti zamena za bliskost.

Posao i novac

Odlična prilika za napredovanje na poslu i postavljanje jasnih granica pruža vam se upravo u aprilu. Ukoliko se imali zastoj u karijeri, sada imate šansu za prekvalifikaciju ili stručno usavršavanje. Ne propuštajte ponude ovog meseca, svaka može doneti ili novac ili priznanja ili i jedno i drugo.

8 verovanja za novčanik koji privlači obilje: evo koje stvari ne treba da držite u svom novčaniku...

Odlične su prognoze za sve Rakove čija karijera se odvija u polju nauke ili kulture, a putovanja će doneti ne samo nova stručna iskustva već i dosta zabave.

Dobro razmislite pre nego što otpočnete projekte koji uključuju veće organizacije. Mada je zamisao privlačna, može se desiti da zalogaj bude prevelik. Uz Saturnov uticaj u polju posla, tražićete konstruktivniji način da uložite svoju energiju. I zato, ako su neki putevi stigli do svog kraja, završite i svoj hod po njima.

Zdravlje

Odlična kondicija u aprilu biće vam itekako od koristi kad shvatite šta se sve od vas očekuje.

Uspeh neće izostati, ali do njega vas čeka mnogo posla, a i nemali stres. Okrenite redosled ova dva iskušenja: pozabavite se prvo stresom pa tek onda pristupite poslu. Drugim rečima, ne dozvolite sebi da preuzmete više obaveza nego što vaši kapaciteti mogu da podrže.

Čuvajte osećaj za humor, ne gubite smisao za igru u svemu.

Horoskop za Rakove rođene u prvoj dekadi (od 21. juna do 1. jula)

Mnogo bolji raspored planeta u ovom mesecu biće donekle narušen uticajem retrogradne Venere koja će vam kroz početak aprila provući stare ljubavne i / ili finansijske probleme. Laknuće vam kad planeta ljubavi krene direktno.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.