Mesečni horoskop za april 2017: Ovan - detaljne astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

Dragi Ovnovi, sve će ovog aprila biti spektakularno za vas!

NAJDETALJNIJI HOROSKOP:

BIK, po dekadama za april 2017. BLIZANCI. po dekadama za april 2017.

RAK, po dekadama za april 2017. DEVICA, po dekadama za april 2017.

Lav, po dekadama za april 2017. VAGA, po dekadama za april 2017.

Ljubav

I dalje vas muče duboke emocionalne potrebe, velika očekivanja. Zahvalite se na tome Jupiteru koji će ostati u vašoj kući braka sve do jeseni, jer on u vama pojačava i želju da pružate drugima. Retrogradni vladalac mudrosti nateraće vas i da mnogo toga ponovo promislite. Neki Ovnovi će se možda čak naći pred iskušenjem da se vrate staroj ljubavi, željni utehe, naročito ako trenutno nisu u nekoj ozbiljnijoj vezi. Ipak, nije to baš najbolje rešenje, pa bi možda bilo još pametnije da se pozabavite sobom i načinom na koji funkcionišete u trenutku krize.

Vladalac vaše kuće erotike boravi baš u Ovnu tokom aprila, pa romantika ne izlazi iz vaše spavaće sobe. Konjunkcija Sunca i Urana navešće vas na eksperimente, ali i doneti iznenađenja, a opozicija Sunce-Jupiter naglašava glad za ljubavlju - sve će ovog meseca biti spektakularno za vas!

Horoskop za ljubav po savetima Zodijaka: evo kakvog partnera želi vatreni Ovan...

Posao i novac

Trigon Plutona u vašoj kući karijere i Marsa u kući novca biće izvor vaše snažne ambicije i usredsređenosti na posao u prvoj polovini aprila. Zato nije ni čudo što ćete postići veliki uspeh, a sledi i odgovarajuća novčana nagrada.

Sjaj vašeg Sunca u Ovnu čini vas izuzetnim, asertivnim, privlačite pažnju, poštovanje i slavu tokom prve dve dekade u aprilu. Merkur vam pomaže da iz poslovnih napora izvučete i odgovarajući profit. Međutim, budite oprezni tokom njegovog retrogradnog hoda od 10. aprila do 3. maja kada je finansijsko polje u riziku. Početak aprila je takođe turbulentan, imaćete utisak da su svi protiv vas, ali važno je da svoju poslovičnu impulsivnost držite pod kontrolom i izvučete maksimum strpljenja iz svojih rezervi.

Zdravlje

Čitav april protiče u dobrom zdravlju, ali vašu vitalnost može da ugrozi previše rada i tenzije. Zbog prevelikog stresa moguće su čak i nezgode, kao i recidiv neke stare bolesti. Vreme je da obavite kontrolne preglede i obavite i testiranje koje već dugo odlažete.

Horoskop za Ovnove rođene u prvoj dekadi (od 21. marta do 30. marta)

Oštar i britak um, brojni susreti, važni sastanci i poslovni pregovori, sve to vam ide od ruke. Ako spremate ispite, budite bezbrižni. Ako tražite posao, čim vas pozovu na intervju, smatrajte da ste prošli - bićete neodoljivi! Zračite lepo i privlačite lepo. Biće ovo divno vreme davanja i primanja, a biće i finansijskih razloga za zadovoljstvo. Ne ustručavajte se da potrošite na novi izgled - obradujte se novim komadima odeće ili nekim nakitom koji će vas ovog meseca osvojiti.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.