Mesečni horoskop za april 2017: Lav - detaljne astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

Energije vam u aprilu neće nedostajati!

NAJDETALJNIJI HOROSKOP:

Ovan, po dekadama za april 2017. Bik, po dekadama za april 2017.

Blizanci, po dekadama za april 2017. Rak, po dekadama, za april 2017.

Ljubav

Prolazna ljubavna ludila ne treba da vas brinu, jer verni parovi ipak ostaju zajedno ovog aprila. Saturn jeste u području avantura, ali ga veliki benefik Jupiter drži čvrsto ukotvljenog, piše Lovesensa.

Planeta ljubavi Venera nije u najboljoj poziciji, a napeti aspekt sa Saturnom i vas će činiti napetim. Ipak, brige i osećaj da nije sve po vašem ukusu ublažiće vaš topli vladalac sunčanim sjajem, barem tokom prve dve nedelje aprila.

Horoskop ljubavne karme: 11 astro kombinacija znakova kojima je suđeno da budu zajedno...

Sve će doći na svoje mesto, a glavnu ulogu u smirivanju emotivne bure odigraće iskreni razgovori i pažljivo birane reči. Ako je potrebno da otputujete da biste razrešili ljubavni čvor, počnite da pakujete kofere što pre. U svakom slučaju, pre maja ne treba da donosite bilo kakve konačne odluke.

Posao i novac

Navikli ste da se sve odvija po vašim željama, ali ovog meseca to se neće desiti. S Marsom u vašoj kući karijere, biće tu mnogo energije, ali i konflikata, inicijative i takmičenja.

Dve retrogradne planete staviće vas na velika iskušenja. Venera i Merkur donose vam kašnjenja, greške i promene planova, ali će se tokom aprila konačno izbistriti i potreba da ozbiljnije preispitate svoje ciljeve i strategije. Ako treba nešto menjati, sačekajte da prođe 20. april a onda se pokrenite na put kojim ste do sada retko išli.

Budite umereni kad je reč o trošenju novca, opreznost će vam se isplatiti. Od 10. aprila ne pomišljajte na mogućnost većih prihoda, takve šanse ukazaće se tek u maju.

Pratite trendove u svom polju rada, promene će u velikoj meri uticati na vas - direktno ili indirektno.

Zdravlje

Energije vam u aprilu neće nedostajati, nemate ni preteranih fizičkih rizika, ali psihološki gledano niste u svom najboljem izdanju. Glavobolje dolaze od stresa pa ćete idealnu terapiju naći u meditaciji i relaksaciji.

Najveći neprijatelj su vam opsesivne misli, stalno vraćanje istih briga, provera svega rečenog i zamišljenog... ne treba toliko da analizirate sve moguće i nemoguće scenarije jer će sve razrešiti samo od sebe.

Horoskop za Lavove rođene u prvoj dekadi (od 23. jula do 2. avgusta)

Odličan mesec je pred vama, puni ste energije, hrabrosti i samopouzdanja. Biće vam lako da ostvarujete svoje namere, nema protivljenja ni izazova. Ljubav je velika tema za vas, sve do polovine meseca emocije se nesputano izlivaju u oba smera.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.