Mesečni horoskop za april 2017: Devica - detaljne astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

Pažljivo birajte svoje bitke u aprilu!

NAJDETALJNIJI HOROSKOP:

Ovan, po dekadama za april 2017. Bik, po dekadama za april 2017.

Blizanci, po dekadama za april 2017. Rak, po dekadama, za april 2017.

Ljubav

Neće vam biti lako sa retrogradnom Venerom u kući partnerstva, piše Lovesensa. Prve dve nedelje aprila biće burne, a iskrsavaće nanovo neka stara pitanja, blokade, ali i pomirenja, razbuktavanja strasti i uzbuđenja. Laknuće vam kad najzad prođe taj 15. april.

Ipak, čitavog meseca će Device biti na svojevrsnom testu, jer kvadrat Venere i Saturna ne može proći tek tako. Ni polje novca nije bez nemira, ali najviše iskušenja treba očekivati u domu i porodici. Ako osećate da u partneru ne nalazite dovoljno podrške da se u vezi potpuno izrazite ili da profesionalno i duhovno napredujete, razmislite šta su vaše prave potrebe a šta je ono što se smatra socijalno poželjnim i čini kao jedini logičan izbor. Psihologika je viša od logike, ne zaboravite.

Posao i novac

Glavna priča u aprilu vrti se oko novca. Tokom prve dve nedelje u njegovom polju je Sunce, a tokom poslednje dve Merkur. I Venerina pozicija potvrđuje vašu duboku zainteresovanost za materijalna pitanja, ali je nesumnjivo povezuje sa partnerstvom - tu je ključ.

3 lica svakog horoskopskog znaka: evo koja dekada znaka kroji vašu sudbinu...

Ne prepuštajte ništa rutinskoj praksi, dve su vam planete retrogradne. Zato sve dobro promislite, svim dokumentima posvetite još više pažnje nego inače, sve račune preračunajte dvaput. A onda još jednom. Ipak je Merkur vaš vladalac.

Zdravlje

Niste baš sveži u energetskom smislu pa zato pažljivo birajte svoje bitke u aprilu. Ne preuzimajte prevelike obaveze na sebe i uvek planirajte manje a ne više - ako budete stalno ulazili u "minus" sa obavezama, borbeni moral će vam sve više opadati.

Računajte na periode slabe koncentracije, predvidite to vreme kao deo radnog procesa i tako ćete sačuvati sebe od neprekidnog samoprekorevanja. Ono, kao što znate, nije nimalo zdravo.

Radije se počastite redovnim mentalnim vežbama opuštanja, a i pojačane doze magnezijuma nisu na odmet.

Horoskop za Device rođene u prvoj dekadi (od 23. avgusta do 2. septembra)

Čitav vaš mesečni horoskop je dobar, mada će biti sitnijih trzavica posle 19. aprila. Možda bi bilo idealno da sve najvažnije poslove obavite pre nego što Merkur krene retrogradno 9. aprila. To se naročito odnosi na pitanja lične administracije, putovanja, prepiske i tehnologije.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.