Mesečni horoskop za april 2017: Blizanci - detaljne astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

Superosvetljena kuća prijateljstva najbolje je mesto za Blizance!

NAJDETALJNIJI HOROSKOP:

Ovan, po dekadama za april 2017. Bik, po dekadama za april 2017.

Rak, po dekadama za april 2017.

Ljubav

Držite se, dragi Blizanci, Jupiter će odbraniti vašu kuću partnerstva koju napadaju tolike planete tokom aprila, piše Lovesensa.

Konjukcija sa Saturnom očvrsnuće vašu vezu, tako da ne treba brinuti o raskidu. Eventualno udaljenje partnera, ako do njega dođe, može biti privremeno i lako se razrešiti.

Ipak, to ne znači da će lako proći Sunčev tranzit koji će reaktivirati nepovoljne planetarne aspekte. Svađa ovde, frustracija tamo, moraćete da uložite dosta vremena i strpljenja i inicirate više dobronamernih razgovora da bi se ravnoteža ponovo uspostavila.

Ove mistične dame začaraće svako srce: žene rođene u ovom horoskopskom znaku imaju neverovatnu harizmu....

Hirovita Venera ovog meseca će tražiti od vas da ne odvajate ljubavni život od drugih sfera - ni od posla ni od statusa, a možda će vam staviti i reputaciju na kocku. Ako se još u vama čuju odjeci stare ljubavi, raščistite to pitanje sa sobom što pre. U suprotnom, ugrozićete vezu i postaviće se pitanje vaše odgovornosti i odanosti. Bolje je da prvo sami pronađete odgovor na njega.

Posao i novac

Veza između ljubavi i posla biće izuzetno naglašena tokom aprila. Za neke, pojaviće se u vidu avanture na poslu, drugi će upravo sa emotivnim partnerom uspostaviti i profesionalnu saradnju.

Dobro će doći svaki saveznik na poslu tokom apriliskih dana, jer je timski duh sada vaša ulaznica za svet uspeha.

Ako osećate da zbog ljubavi morate da menjate i profesionalni izbor, glavni kriterijum za odluku potražite u svojoj strasti. Što znači, onaj posao koji vas pokreće kao najveća strast vaš je sledeći dobitni broj. Ovo se posebno odnosi na Blizance koji gaje neki specijalni talenat.

Oprezno s finansijama, naročito tokom prve nedelje.

Zdravlje

Ne prija vam retrogradni Merkur, pa ćete od 10. aprila biti skloni talasima pesimizma. Pad imuniteta je logična posledica, a posebno vas slabi osećaj da nemate dovoljno slobode.

Budite pažljivi prema sebi. Ne testirajte svoje granice, izbegnite bilo kakva preterivanja. Odmarajte se i - pre svega - pazite da uvek budete okruženi pozitivnim ljudima.

Horoskop za Blizance rođene u prvoj dekadi (od 21. do 31. maja)

Još iz marta nosite dobru energiju i zato sve nove projekte otpočnite do 11. aprila. Sve što preostane, odložite do kraja meseca kada će uz tranzit Sunca na vašoj strani biti i energija mladog Meseca.

Venera vas obasipa šarmom, pa ćete sklopiti zanimljiva poznanstva. Originalnost i lakoća s kojom formirate prijateljstva vaš su zaštitni znak. Zato ne propuštajte zabave tokom aprila, jer emotivni život čekaju i iskušenja vladarke ljubavi u retrogradnom hodu.

U drugoj polovini meseca, Mars donosi ogromnu energiju vašem egu, pazite da ne povredite druge u tom strelovitom usponu. Asertivnost da, ali pobeda po svaku cenu? Da ili ne? Kakav je vaš odgovor?

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.