Mesečni horoskop za april 2017: Bik - detaljne astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

Ovo je vaša godina vraćanja dugova, dragi Bikovi!

NAJDETALJNIJI HOROSKOP: Ovan, po dekadama za april 2017.

Ljubav

Ljubav je glavni naslov vašeg aprila, dragi Bikovi! Sa Marsom u vašem znaku, vaša su sva osvajanja, sve požude, sve inicijative.

Da li će se baš svaki korak po tom krhkom mostu privlačenja i zavođenja u potpunosti pokazati ispravnim, to će morati da odgovore i Merkur i Venera. Vaš vladalac ljubavi i erotike krenuće u retrogradni hod 10. aprila, a i Venera je u istom statusu od 15. aprila.

Mnogo toga je komplikovano u ovakvoj konstelaciji, pa ako stara ljubav pozove, pripremite joj najiskreniji mogući odgovor.

Horoskop za čudesan ulazak Marsa u znak Bika: kakva ljubav i sreća očekuje vaš znak Zodijaka (od 10. marta do 20. aprila 2017. godine)...

Posao i novac

Uz Mars u prve dve dekade, Sunce se pridružuje impulsima koji vas gone ka višim ciljevima i traže da se izborite za bolje mesto.

U tome će vam itekako biti od pomoći popularnost i uspeh u grupnom projektu. Ipak, novac ostaje prioritetno pitanje pa će i profesionalne odluke biti pod uticajem materijalne brige. Ovo je vaša godina vraćanja dugova, nemojte propustiti da smanjite troškove gde god je to moguće.

Zdravlje

Čuvajte se nezgoda, čuvajte se stresa i nepažnje. To vam nalaže kako retrogradna Venera, tako i nepažljivi Mars, a nešto kasniije i retrogradni Merkur. Jednostavno, budite pažljivi i u svemu umereni.

Horoskop za Bikove rođene u prvoj dekadi (od 20. aprila do 30. aprila)

Nijedan dan neće proći ovog meseca a da bar jedna planeta ne prolazi kroz vašu dekadu! Od mladog Meseca koji će obojiti vaš rođendan, pozitivna energija pratiće vas čitavu godinu dana.

Na poslovnom planu nizaćete uspehe, pa se ne ustručavajte da nastupite s puno samopouzdanja u svim pregovorima.

Odličan period za polaganje ispita, kao i za početak novih projekata.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.