Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za septembar 2016. godine

Septembar sa pomračenjem Sunca uneće mnogo nemira u ljubavni život kod većine znakova, dok će za neke znakove ovaj period biti vrlo uspešan po pitanju ljubavi.

Uz pomrčenje Sunca i Meseca, ulazak Jupitera u znak Vage i završetak retrogradnog ciklusa Marsa, dok se Merkurov retrogradni hod zaokreće, septembar 2016. godine je mesec značajnih događaja, nepredviđenih situacija i većih promena.

Izlazak Jupitera iz Device 9. septembra 2016. godine je dobra stvar sa jedne strane, zato što se razbija T - kvadrat: Jupiter - Saturn - Neptun koji nam je zadavao puno problema i stvorio puno nestabilnosti. Sa druge strane, ulazak Jupitera u Vagu automatski donosi nove probleme i stvara novi T - kvadrat: Jupiter - Uran - Pluton. Ali ovaj će biti puno izraženiji i direktniji. Može i motivisati, čak iako donese šok.

Prolazak Jupitera kroz Vagu ima prednosti, stvara se harmoničan odnos Jupitera i Saturna, sekstil sa uzajamnom recepcijom (Jupiter u Vagi je na mestu Saturnove egzaltacije, a Saturn je u Strelcu, na mestu Jupiterovog sedišta). U tradicionalnoj astrologiji, harmoničan aspekt Jupitera i Saturna smatra se konstruktivnim, donosi bolju organizaciju i prosperitet, na individualnom i generalnom planu. Ovo je velika promena, ako uzmemo u obzir činjenicu da sve dok je Jupiter bio u Devici (od avgusta 2015. godine do septembra 2016. godine), bio je i u kvadratu sa Saturnom i rezultat toga bio je veliki nered i velike kontradiktornosti.

Veliki ljubavni horoskop za 2016. godinu...

Ali za sada, pomrčenje Sunca koje će se formirati u Devici, 1. septembra, je u opoziciji sa Neptunom i u kvadratu sa Marsom i Saturnom i može doneti stres, dekoncentraciju i zbrku. Pomrčenje Meseca koje će se dogoditi 16. septembra čini se da ima slične efekte.

Iako se predviđaju obećavajući novi počeci, septembar 2016. godine još uvek može doneti dosta zbrke. Atmosfera će se rasčistiti i biće puno opuštenija krajem meseca kada Mars konačno izlazi iz Strelca i odlazi od rute u natalnoj karti (Škorpija i Strelac) u kojoj je boravio dugo vremena i uzrokovao puno štete početkom 2016. godine.

Zadnja dekada septembra 2016. godine označava početak novog ciklusa: 22. septembra Merkur kreće direktnim hodom, 26. septembra red je na Plutona da krene direktnim hodom i 27. septembra Mars konačno završava svoj retrogradni hod i ulazi u Jarca, gde se oseća dobro zato što je to njegova egzaltacija. Ali, do tada bi mogli imati problema.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.