Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za oktobar 2016. godine

Mesec romantike, uzburkanih strasti i dinamičnog ljubavnog života. Astrolozi otkrivaju kakva vas sudbina očekuje u oktobru na polju ljubavi...

U prošlom mesecu završen je ciklus: prekinut je T - kvadrat kojeg su formirali Jupiter (smešten u Devici), Saturn (smešten u Strelcu) i Neptun (u Ribama) i Mars je izašao iz osetljivog položaja kroz koji se kretao retrogradno. To znači da je završio period nestabilnosti, neravnoteže, neorganizovanosti i komplikovanih situacija.

Ovo je najviše uticalo na promenjive znakove (Blizance, Device, Strelce i Ribe) ili na one koji imaju značajne elemente na tim poljima (Sunce, Mesec ili više planeta). Ipak, stres i nestabilnost nije zaobišla ni druge znakove.

Sada vam može laknuti, ali ne u potpunosti. Stvara se novi T - kvadrat, ali ovaj puta kardinalan koji se temelji na opoziciji između Urana (smešten u Ovnu) i Jupitera (u Vagi) i kao šlag na kraju, Mars - Pluton konjukciji u Jarcu.

Ovaj T - kvadrat donosi neprijatne događaje. Možete očekivati krize, sukobe, agresivnost, nesreće, prirodne katastrofe i tako dalje. Ali, ovaj planetarni sklop može doneti i promene s pozitivnim ishodom. Dobar ili loš, ovo je vrlo dinamičan mesec.

Savetujemo više opreza Ovnovima, Rakovima, Vagama, Jarčevima i svim onima koji imaju značajne elemente u ovim znakovima u natalnim kartama (Sunce, Mesec, skup planeta). Ako Ovnovima i Vagama postane teško, mogu računati na pomoć Saturna koji im donosi iskustvo, mudrost, strpljenje i istrajnost. Rakovi i Jarčevi mogu računati na pomoć Neptuna koji im donosi inspiraciju i jaču intuiciju.

OVAN

Tokom oktobra u kući parova Ovna nalazi se Jupiter, Velika Sreća i kroz nju prolaze Sunce i Merkur. Ova kombinacija povećava vašu potrebu za pažnjom i sposobnost da istu date zauzvrat. Vaš brak, ljubavni život i voljena osoba biće centar vašeg sveta, dok će se sva ostala pitanja vrtiti oko tog. Nade i očekivanja su velike. Uz sva događanja koja će vas činiti srećnima, vaše čežnje neće biti u potpunosti ispunjene. Sve do 19. oktobra, Venera, vladar kuće parova, je u nepovoljnom položaju, u Škorpiji. Nakon 18. oktobra Venera kreće prema konjukciji sa Saturnom. Veze Ovnova mogu trpeti zbog frustracija i blokada ili mogu prolaziti teške trenutke i probleme koji dolaze van veze.

BIK

Venera, planeta ljubavi, prolazi kroz kuću veza Bika, do 18. oktobra 2016. godine. Uživajte u srećnim trenucima i pokušajte da iskoristite svaku priliku za poboljšanje vašeg ljubavnog života. Ovo je povoljan period za poboljšanje odnosa sa partnerom, ali isto tako, za obnovu ili za ulazak u novu ljubavnu vezu. Nakon 18. oktobra, atmosfera postaje napeta. Venera kreće prema konjukciji sa Saturnom, dok Mars, vladar kuće parova Bika, stvara konjukciju sa Plutonom. U drugom delu meseca očekujte prolazak kroz teži period.

Mesečni horoskop za oktobar 2016. godine: mesec u znaku ljubavi, poslovnih turbulencija i velikih očekivanja...

BLIZANCI

Na dan 9. septembra, Jupiter, Velika Sreća, zakoračio je u kuću ljubavi Blizanaca i obećava godinu dana senzualnosti i strasti. Sreća vam dolazi tokom oktobra. Uz Jupitera, važan uticaj ima Sunce, simbol vitalnosti i energije i Merkur, vladar Blizanaca. Uz ovakvu konfiguraciju, vaša duša je žedna za iskustvom snažnih osećanja, a telo za uživanjem. Ljubav vam može doći u bilo kojem trenutku. Ako uzmemo u obzir činjenicu da 18. oktobra Venera, planeta ljubavi, ulazi u kuću parova Blizanaca, slika narednog perioda poprima intenzivnije i zavodljive boje.

RAK

Oktobar je strastven mesec za Rakove, ali isto tako i nemiran. Venera, planeta ljubavi, nalazi se u kući strasti Raka sve do 18. oktobra. To je položaj koji obično stimuliše senzualnost i romantiku i stvara povoljne okolnosti za romantične događaje. Sa druge strane, Mars, planeta strasti, ali i borbe, nalazi se u kući parova Raka odakle stvara konjukciju sa intenzivnim Plutonom. Ovaj aspekt donosi napetu atmosferu među parovima. Osećanja su jako intenzivna, ali i jako instinktivna, ponekada opsesivna, uz snažnu privlačnost i sa potencijalom ljubav / mržnja odnosom. Budite oprezni!

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.