Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za novembar 2016. godine

Period koji donosi avanture, igre strasti i magične romanse! Da li i vaš horoskopski znak očekuje ostvarenje ljubavnih želja u novembru...

U novembru 2016. godine možemo očekivati sličnost s prethodnim mesecima. Mars će biti u Jarcu sve do 9. novembra, u istom znaku biće i Pluton, u neskladnom odnosu s Jupiterom u Vagi i Uranom u Ovnu. Ali, ovaj aspekt već je formiran i tokom novembra njegov uticaj neće biti toliko jak, pa je manja verovatnoća nesreće i nasilja.

Uprkos tome, novembra nije miran mesec. Venera dolazi na Marsovo mesto, ulazi u znak Jarca 12. novembra i suprotstavlja se Plutonu, Jupiteru i Uranu. Ovakva neharmonična mešavina uticaja donosi nesklad u vezama. Biće zaista napeto kada je reč o saradnjama, udruženjima i partnerstvima. Nije povoljan period ni za umetnike, jer može uticati na sve što ima veze s estetikom ili harmonijom.

25. novembra formira se Jupiter - Pluton kvadrat, iako će imati uticaja kroz čitav period. Trebao bi da donese pravednost i obnovu, ali promene idu u pravcu nesklada i prestupa. Jupiter i Pluton su u napetom aspektu i ta neskladna kombinacija pogoršava stvari. Konfiguracija je ekstremno motivišuća i može doneti restrukturiranje u politici, bankama, ekonomiji i zakonu. Može se odraziti i na zdravstvene institucije i na više obrazovanje. Postoje težnje prema promenama i reformama.

Na sreću, Jupitera podržava Saturn, a u drugoj dekadi novembra i Mars iz Vodolije koji će istovremeno biti u dobrom odnosu sa Uranom u Ovnu. Mars će podstaći promene i pobrinuti se da se odvijaju na konstruktivan i efikasan način.

Horoskop za začarani krug emocija: šta nam donosi mlad Mesec u znaku Škorpije (od 31. oktobra do 29. novembra 2016. godine)...

Novembar je dinamičan mesec, pun preokreta, u kojem oni koji žele ostvariti radikalne promene u svom životu ili društvu u kojem žive mogu to i ostvariti ako se aktiviraju i ako imaju jasno određene ciljeve i razrađen plan. Tokom meseca posvetite se konkretnim aktivnostima i stvarima, jer ćete imati viška energije, koja ako se ne potroši na takav način ciljano, onda će se manifestovati na destruktivan i haotičan način.

OVAN

S Jupiterom u kući veza kod Ovna, žeđ za pažnjom je velika sve do oktobra 2017. godine, ali biće i dosta izvora zadovoljstva. Drugim riječima, ponuda neće nedostajati. Ipak, tokom novembra, vaši zahtevi će biti veći, zato što je Venera u ambicioznom Jarcu u vašoj solarnoj karti. Stremite visoko i uspećete da privučete nekoga iz viših krugova ili nekog poznatog. Moguće je i da vaš partner ostvari profesionalni ili društveni uspeh. Novembar je mesec veličanstvenih poduhvata i velikih nada koje se mogu i ostvariti.

BIK

Sa Suncem u kući parova Bika, sve do 21. novembra 2016. godine, vaš ljubavni život biće na prvom mestu. Vaša glavna briga je pitanje srca i oči će videti samo voljenu osobu ili prolazite kroz period u kojem ćete se najviše koncentrisati na vašeg partnera i vaš odnos. Voljena osoba može ostvariti uspeh, a i vi ćete imati koristi od toga, indirektno. Na jedan ili drugi način, tokom novembra će se mešati ljubavni i profesionalni interesi. Očekivaćete puno od partnera ili vas može privući neko ko je na dobrom društvenom položaju ili ima moć i autoritet.

BLIZANCI

Dolazi do poboljšanja u ljubavnim vezama tokom novembra 2016. godine. Saturn, smešten u kući parova Blizanaca slagaće se bolje s Jupiterom, vladarem kuće parova i ovakva situacija potrajaće do oktobra sledeće godine. Pozadina ljubavnog života od novembra 2016. godine do oktobra 2017. godine biće pozitivna, biće puno pažnje i osećajnosti, ali i ozbiljnosti. Taj period zahteva dublje povezivanje. Tokom novembra, Merkur, vladar Blizanaca, takođe ulazi u kuću parova, 12. novembra. To znači da u zadnje dve dekade meseca možete očekivati značajne događaje, važne odluke, ostvarenja ili pronalazak rešenja za određena pitanja. Možda ćete morati prebroditi određene probleme i naći rešenje za prepreke kako bi mogli stići gde želite. Ali, uspećete.

RAK

Tokom prethodnih godina vaš ljubavni život bio je oskudan. Saturn, vladar kuće parova, nalazi se u kući u kojoj je zainteresovan više za obaveze nego za bezbrižan ljubavni život. Ove godine to je moglo postati još više frustrirajuće.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.