Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za maj 2016. godine

Dragi Blizanci, maj mesec je vaš mesec - uskoro ćete reći sudbonosno DA!

Ovan

Ako ste u vezi:

Bračni Ovnovi i oni koji su u dugim vezama, ovoga puta prenaglašeno dokaze ljubavi doživljavaju na jedan materijalistički način. Želite od parnera veću pažnju kroz poklone, večere u restoranima, zajedničko putovanje ili bi da kupite nov automobil, nameštaj, obnovite vašu i dečiju garderobu. Moguće su sitne svađe i nezadovoljstva vezane za potrošnju novca i lošiju komunikaciju. Sve do 22. maja, dok god se planeta Merkur kreće retrogradno, nećete lako naći razumevanje sa partnerom. Budite mudriji i sačekajte kraj maja i sve će se složiti onako kako vi želite. Potrebni su veština i kompromis!

Ako ste slobodni:

Obe planete koje su važne za vaše ljubavne osećaje (Sunce i Venera) se sada nalaze u vašem polju novca. Sigurno je da ćete ga imati i da ćete ga trošiti, na sebe i druge. Vi uglavnom nemate problem sa sigurnošću u sebe, ali novac će vam dati dodatni stimulans, tako da ćete ga iskoristiti da sebi ostvarite priželjkivani luksuz i kretanja u takozvanom visokom društvu. Tu vas može privući jedna galantna Škorpija,Vaga, Blizanac ili Lav. Da bi ovojili jedno srce, budite parlamentarni u komunikaciji i ne namećite tvrdoglavo svoju volju, jer tolerantnim stavom krajem meseca možete očekivati ulazak u jednu izazovnu vezu.

Sasvim mladi predstavnici Ovnova će se ludo zabavljati u drušvu i na zabavama. Bićete svuda gde vas pozovu kao dobrodošli gost. Oko peroda mladog Meseca 7. maja ili od 23. maja, na jednoj od zabava možete se zaljubiti i započeti romantičnu vezu.

Bik

Ako ste u vezi:

Bikovi koji su u braku ili ozbiljnoj vezi se nalaze još uvek u fazi harmonizovanja odnosa sa partnerom. Vi se osećate izuzetno dobro, puni ste energije i ljubavnog žara i sada intenzivno tražite pažnju partnera i definisanje vašeg odnosa. Vaš partner je preokupiran sobom i svojim problemima i nije sposoban da vas shvati. Ipak, za vas nije došlo vreme za drastičnu promenu, jer ne ide vam na ruku energija retrogradnog kretanja većine planeta i zato je najmudrije da održite stanje ovakvo kakvo jeste. U vezi s vašim seksualnim životom, stvari će se postepeno menjati na bolje, a u poslednjoj dekadi maja uspostavićete i pravu komunikaciju. Strpljen spasen!

Ako ste slobodni:

Na majskom suncu sve izgleda lepše, a mladi Bikovi će posebno zablistati. Svojim novim imidžom osvajate i kradete čežnjive poglede suprotnog pola. Uživaćete punim plućima u lepoti trenutka, u flertu i po kojoj kratkoj vezici. Privlačite pažnju jednog Bika, Jarca, Vage ili Škorpije.

Međutim, u prvih desetak dana maja, s vremena na vreme, javljaće vam se nostalgična osećanja prema prošloj ljubavi. U narodu kažu - da je valjalo ne bi prošlo! U prilici ste da birate i iznenadićete se koliko niste pogrešili, ako odaberete novog partnera. U poslednjoj sedmici maja, bićete već zagrljeni i zaljubljeni. Sjajno!

Blizanci

Ako ste u vezi:

U ovom perodu zauzeti Blizanci otežano izražavaju svoja osećanja, želje i namere. Još se osećate skučeno, zarobljeni u brizi zbog vašeg odnosa sa parnerom, te tako sami sa sobom razgovarate, analizirate i prepirete se. Možete delovati čudno partneru s brojnim promenama raspoloženja i zato bi bilo najbolje za vas da se otvorite partneru i iskreno porazgovarate. Uzdržite se do 9. maja, jer tada ćete dobiti podršku od planete Jupiter i vaš će partner biti raspoloženiji da vas sasluša. Situacija ima šanse da se postepeno popravi, a u poslednjoj dekadi maja i da zablista. Odjednom ćete osveženi maksimalno popraviti odnose i mnogi parovi će početi da planiraju datum venčanja.

Ako ste slobodni:

Mesec maj će vam doneti pregršt ljubavi, bez obzira na prividnu nezainteresovanost i zauzetost drugim stvarima. Iz trenutne povučenosti može vas prenuti jedna stara ljubav ili vas može zaintrigirati zabranjeno voće. Prepustićete se ljubavi, ali u diskreciji i daleko od pogleda radoznale javnosti. Ovo raspoloženje će vas držati sve do 20. maja odnosno do momenta kada Sunce uđe u vaš znak i kada ćete pod uticajem ove pozitivne energije promeniti ploču i poželeti da se ponovo eksponirate. Vratićete se veseli u društvo i javno prikazati vašeg partnera.

Mlađi Blizanci će uglavnom večeri provoditi u društvu, međutim u poslednjoj dekadi maja zaljubiće se u jednog Strelca, Vagu, Lava ili Ovna. Srećno!

Astrološka tema: kakav položaj zvezda garantuje sreću i gde se sreća nalazi u horoskopu...

Rak

Ako ste u vezi:

Većina planeta se premestila sa zapadne strane i koncentrisala na istočnu, delujući svojim energijama na vas stimulativno u smislu lične promene. Vi ste se mesecima trudili da ugodite i zadovoljite druge, a sada je došlo vreme kada treba da se izborite za sebe i ličnu sreću. Polako se okrećete sebi i svojim potrebama, a ova novonastala situacija će biti vidljiva i može se ispostaviti kao smetnja harmoniji u braku i partnerskim odnosima. Partner će pokušavati na razne poznate načine da vas vrati u prethodnu poziciju, ali u tome neće uspeti. Mala igra snaga neće bitno pomeriti odnose. Vaša svakodnevnica će biti daleko srećnija, a vaš društveni život intenziviran. Jačajte samopouzdanje!

Ako ste slobodni:

Pred vama je lep mesec ispunjen događanjima i emocijama. Daje vam se prilika da iz društva u kome se krećete upoznate zanimljivu osobu. Privući će vas jedan Bik, Škorpija, Riba ili Devica. Naglašeno ćete biti romantični i izražavati svoju emociju kroz brojne sms poruke. Potrudite se da budete jasni i konkretniji, da ne bi došlo do nesporazuma. Vrlo je verovatno da ćete ukoliko odugovlačite ostati kratkih rukava i ljubavni život svesti na po koji flert. Iskoristite majski mlad Mesec 7. maja i hrabro učinite prvi korak prema osobi koja vam se dopada.

Oni Rakovi koji su se nedavno zaljubili uživaju na majskom suncu i u zagrljaju partnera.

Lav

Ako ste u vezi:

Od polovine maja, Lavovi koji su braku ili dugim vezama mogu da očekuju postepeno stišavanje napete situacije nastale u proteklim mesecima. Računajte da su se podigle bele zastave i da je zavladalo primirje. U tome je dobrim delom pomogao novac koji je stigao u kuću i vaše uspehom poneseno dobro raspoloženje. U poslednjoj sedmici maja vratiće se i stare strasti u vaš krevet i konačno će se poboljšati i vaš seksualni život.

Ako ste slobodni:

Slobodni Lavovi će pamtiti mesec maj po ludim zabavama, interesantnim ljudima, brojnim udvaranjima, flertu i avanturama. Ova vrsta provoda će se stišavati u poslednje dve dekade maja, kada vam se dogodi da se iz jednog za vas prolaznog seksa, rasplamsaju neverovatne strasti. Za to će biti zaslužna jedna vrlo obrazovana i dobro situirana osoba iz grupe Lavova, Ovnova, Vaga, Vodolija i Strelaca. Da li ćete izgubiti tlo pod nogama?

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.