Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za jul 2016. godine

Energija, smelost, hrabrost i spremnost za preuzimanje inicijative nam daruju planete u drugom delu jula koje su u vatrenim znakovima. A jul je pravo vreme za ljubav...

Jul 2016. godine je bez sumnje, opušteniji od prethodnih meseci. Krajem juna Mars nastavlja direktnim hodom i njegova energija je efikasnija, akcije su usklađene i inicijative su inspirativnije. Mnogi od vas počinju da uče kroz predhodna iskustva (najčešće ona stresna). I mnogi koji su nazadovali ponovno će naći svoj put koji donosi napredak i vodi do ostvarenja ciljeva.

Merkur je blizu Venere, gotovo celi mesec. Ova kombinacija je odlična za društvena događanja, komunikaciju, sticanje novih informacija i obećava prijatna i ispunjavajuća putovanja.

Ali ne očekujte na globalnom planu harmoniju. T - kvadrat, kojeg čine Jupiter (smešten u Devici), Saturn (smešten u Strelcu) i Neptun (u Ribama), još uvek je aktivan u pozadini. Još uvek na površinu može da donese stvari koje su sakrivene duboko (prevare, laži, zablude i slično) i može da pogorša situaciju vezano za migracije i verska pitanja. T - kvadrat, Jupiter - Saturn - Neptun, uključuje promenjive znakove i zato može da donese nestabilnosti i promene.

Astro saveti za vodene znake: kako da Škorpije, Ribe i Rak čuvaju zdravlje...

Zatim, prolazak brzih planeta kroz Rak stvara drugi T - kvadrat kojeg čine Uran (u Ovnu) i Pluton (u Jarcu) i koji će biti aktivan kroz prva dve sedmice jula. Ovaj T - kvadrat uključuje kardinalne znakove. Možete da očekujete brze akcije, razne krize, zbunjenost pa čak i nasilje.

Uprsos ovome, imajte na umu da se o svemu može pregovarati, pomaže vam konjukcija Merkur - Venera i bilo bi šteta ne iskoristiti ovu energiju.

Jul 2016. godine ima značajne adute:

- intuicija, mašta, kreativnost, strast i snaga izražavanja. Planete u vodenim znakovima (brze planete u Raku, Mars u Škorpiji i Neptun u Ribama) vam ovo sve daruju u prva tri sedmice jula.

-energija, smelost, hrabrost i spremnost za preuzimanje inicijative. Ovo daruju planete u drugom delu jula koje su u vatrenim znakovima (brze planete koje prolaze kroz Lava, Uran u Ovnu i Saturn u Strelcu).

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.