Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za januar 2017. godine

Device će doživeti romantičnu harmoniju, a Bik rizičnu sreću! Pročitajte šta vama donosi januar na polju ljubavi, strasti i romantike...

OVAN

Januar 2017. godine početak je novog ciklusa kroz koji će vaše veze biti na iskušenju. Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Ovna, ulazi u znak Riba 3. januara 2017. godine. Tada počinje svoj retrogradni hod tokom kojeg se kreće između Riba i Ovna, sve do 6. juna, a najjači uticaj ima između 4. i 15. aprila. U tom periodu Venera donosi neočekivane osećanja i pitanja, tera vas da se suočite s potrebama, željama ili frustracijama koje sami sebi do sada niste priznali, izvlači na površinu stare ili potiskivane probleme koje tokom vremena niste rešavali. Tokom januara postoji mogućnost ulaska u tajnu vezu ili olakšanje određenu realizaciju. Događaji tokom nadolazećih meseci započinju ovog meseca.

Horoskop za susret sa srodnom dušom i početak večne ljubavi: šta nam donosi moćna Venera u znaku Riba (od 3. januara do 3. februara 2017. godine)...

BIK

Između 3. i 28. januara, Mars, vladar kuće parova Bika, u društvu je Venere, planete ljubavi i dobrog razumevanja. Više od toga, Mars i Venera nalaze se u dobroj kući koja donosi nadu i ostvarenje planova u budućnosti, prilagođavanje u društvu i zabavu. Pod ovakvim uticajem, januar je srećan mesec koji ispunjava vaša očekivanja i donosi događaje koji donose sreću. Ali, postoji i zamka: mogli bi biti previše ushićeni, zatim okupirati se nečim što nije vredno vaše pažnje ili bi mogli, nakon pomne analize shvatiti da to nije to što ste mislili. Budite racionalni i nećete se suočiti s razočaranjima. Februar i mart neće biti ovako darežljivi kao januar.

BLIZANCI

Tokom januara 2017. godine vaš ljubavni život biće dovoljno uravnotežen da jedno drugome pokažete pažnju, ljubav i da uživate u harmoničnom odnosu. To vam omogućava Saturn, smešten u kući parova Blizanaca, u saradnji s Jupiterom, vladarem kuće parova smeštenim u kući ljubavi Blizanca. Ljubavne veze i društveni odnosi isprepleteni su s osjećanjima, strasti i romantikom. Venera prolazi preko najviše tačke vaše solarne karte, što znači da je vaš ljubavni život povezan, na neki način, s karijerom ili vaš ljubavni život može biti povezan s javnim životom.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.