Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za decembar 2016. godine

Decembar je mesec strasti, ljubavnih turbulencija, romantičnih maštanja i tužnih rastanaka! Otkrijte šta vašem horoskopskom znaku predviđaju astrolozi za decembar...

Zvezda decembra 2016. godine je Uran, pokretač promena i obnove. Tokom decembra ne pomera se puno, samo pola stupnja i zato je njegov uticaj izuzetno snažan, tipično Uranski - nepredvidiv. Uran je smešten u Ovnu i njegov je uticaj intenzivniji, možda i eksplozivniji.

U decembru Uran pravi dva važna aspekta, trigon sa Saturnom (što je dobro) i opoziciju s Jupiterom (što nije dobro).

S druge strane, trigon Saturna (smeštenog u Strelcu) i Urana (u Ovnu), koji će se formirati 25. decembra povoljan je za ostvarenje promena koje su planirane, analizirane, temeljene na dugogodišnjem iskustvu i za dugoročne planove.

Opozicija Jupitera (u Ovnu) i Urana (u Ovnu), koja se formira 26. decembra, traži slobodu, promenu i obnovu pod svaku cenu. Ali, tu promenu zahteva odmah, naglo, buntovno, divlje, revolucionarno pa čak i na silu. Donosi nepredviđene, nagle i zbunjujuće događaje.

Neskladan odnos Jupitera i Urana donosi neočekivane događaje eksplozivne prirode. Na makro planu može doći do većih nezgoda, požara, eksplozija, prirodnih katastrofa, raznih sukoba i skandala (političkih, finansijskih, novinarskih, verskih i slično) i čudnih preokreta na tržištu.

Znači, s jedne strane imamo potrebu za reformom koja je razrađena, analizirana, s druge strane, postoji opasnost od haotičnih promena i sila koje mogu sve preokrenuti naglavačke u bilo kojem trenutku.

Imamo uzajamnu recepciju Jupiter - Saturn sekstila (egzaltaciju) koji ima stabilizirajuć i konstruktivan uticaj, zbog uticaja Saturna (upornost, izdržljivost, ostvarenje) na Jupiter (entuzijazam, sreća, širenje), pomaže pri boljoj organizaciji i donosi pozitivne okolnosti.

Zatim, Pluton, smešten u Jarcu, jača opoziciju Jupiter - Uran kvadratom koji pravi s Uranom (u Ovnu) i drugim koji pravi s Jupiterom (u Vagi). Ova dva kvadrata nisu formirana tokom decembra, ali ipak se njihov uticaj može osetiti.

Kada raskida vaš horoskopski znak: ovi postupci su glavni razlog za kraj ljubavi (ASTRO SAVETI)...

Uticaj kvadrata koje stvara Pluton pojačan je uticajem Merkura (u Jarcu), koji je retrogradan i Sunca, koje 21. decembra ulazi u Jarca. U ovakvom sklopu, Pluton donosi pitanja vezano za moć i kontrolu, na makro planu to je povezano s političkim i finansijskim pitanjima. Isto tako, donosi sklonost sukobima i opasnosti od raznih nezgoda i katastrofa.

Dodatno, Saturn će pokušati obuzdati opoziciju Jupiter - Uran, dok će Pluton, kojeg podržavaju Sunce i Merkur, to i omogućiti.

Decembar će biti mesec pun događanja, naglih preokreta, turbulentan. Mogli bi doneti radikalne odluke, zbog nekih bi kasnije mogli zažaliti i moguća su predomišljanja ili nagle promene onog što osećate u ljubavnoj vezi.

Neki će ostvariti dobre promene u svom životu, iako prisiljeni, to je zato što se znaju snaći u zbunjujućim okolnostima i uzeti ono najbolje iz svake situacije. Drugi će prolaziti kroz krize i stresne situacije.

Decembar je komplikovan mesec, s kompleksnim aspektima. Budite oprezni i ne upuštajte se u bilo kakav rizik, budite sabrani i ne donosite nagle odluke.

OVAN

Ovo će biti ugodan mesec kada se radi o ljubavnim odnosima. Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Ovna, većinu decembra je u srećnoj kući i u harmoničnom aspektu s Jupiterom, Velikom Srećom, smeštenim u kući parova Ovna. Očekujte prijatne događaje, zabavu, zajedničke projekte čija svrha će biti ostvarena. Procvetaćete. Izađite napolje, učestvujte u društvenim događajima ili onim koje uključuju javnost i prijatelje. Na vaš ljubavni život uticaće osobe koje vas na neki način štite. Decembar je vrlo zanimljiv mesec kada se radi o filozofiji i analizi ljubavi, pa i donošenje zaključaka.

BIK

Ljubav je povezana s karijerom tokom decembra. Venera, planeta zajedništva i Mars, vladar kuće parova, nalaze se u kući karijere Bika. Osećanja će sada uticati na donošenje profesionalnih odluka ili će partner pomoći da ostvarite napredak u karijeri ili će uspeh partnera odraziti se i na vašu karijeru, možda ćete se upustiti u vezu s nekim sa kim radite i slično. Strast, romansa i čežnja mogu biti vezana uz osobu iz inostranstva, putovanja ili sa zajedničkim interesima. Ali, može doći do nepredviđenih preokreta i mogli bi proći kroz komplikovane, kritične i intenzivne situacije zbog toga što je Merkur, vladar kuće ljubavi Bika, u napetom području i retrogradan.

BLIZANCI

Pod uticajem konjunkcije Sunce - Saturn, u kući parova Blizanca, decembar je značajan mesec za ljubavne odnose. Pred vama su važni događaji i iskustva ili ćete doneti važne odluke. Radi se o uticaju koji će dugoročno doneti sklad i usklađenje sa vašim istinskim željama.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.