Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za februar 2018. godine

Da li će vaš horoskopski znak imati finansijske izazove ili će ostvariti uspeh i dodatnu zaradu? Pročitajte šta nam predviđa mesečni horoskop za novac i posao u februaru 2018...

Ovan

Postavljaćete teške profesionalne ciljeve, bićete ambiciozni i sreća je na vašoj strani. Kroz prve dve dekade februara 2018. godine Sunce, simbol autoriteta, statusa i prestiža, u povoljnoj je kući, zajedno sa Merkurom, vladarem kuće posla Ovna. Možete očekivati podršku, zaštitu i popularnost. Dobro ćete se snalaziti kroz grupne projekte ili u zajednici koja deli iste strasti ili interese. Mars, vladar Ovna, želi da upotrebite više energije kroz aktivnosti koje su povezane s obrazovanjem, kulturom, putovanjem, strancima i poslovima s inostranstvom. Što se tiče novca februar je sjajan mesec, ali u drugoj i trećoj dekadi morate da se obuzdate.

Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za februar 2018. godine

Bik

Venera, vladar Bika, je smeštena u kući karijere Bika u prvoj dekadi februara 2018. godine Donosi uspeh i ostvarenje ciljeva. Delom možete zahvaliti sreći, delom svom šarmu, ali ono što to sjajno nadopunjuje je vaša odlučnost, samouverenost i dobre veštine pregovaranja kako bi dobili šta želite. Putovanja, timski rad, klijenti i saradnici donose vam uspeh i veću zaradu. Tokom februara je istaknut interes prema materijalnim stvarima i moći ćete puno da zaradite. Ali, ako želite da uložite, ne žurite s odlukom i ne računajte samo na zarađeno i nemojte verovati obećanjima.

Blizanci

Saradnja i timski rad su važni za profesionalni život tokom februara 2018. godine. Ali u timskom radu može doći do rivalstva i takmičenja. Izazovi će vas motivisati i pogurati napred. Ono što se ističe u februaru, zbog prisustva Sunca i Merkura (vašeg vladara) u vašoj 9. kući, gde se događa i pomračenja Sunca, su kultura, obrazovanje i kontakti širokih razmera (kroz putovanja, saradnju sa inostranstvom ili kroz online poslove i slično). Na svom putovanju kroz kuću posla Blizanaca, Venera vas obasipa srećom i novim prilikama. Zadnja dekada meseca najbolja je za postizanje uspeha. Novac vam pristiže bez prevelikog truda, ali s novcem morate mudro raspolagati.

Rak

Sa Marsom u kući posla Raka bićete spremni pokrenuti stvari, imaćete puno energije i bićete žedni rada. U situacijama ćete brzo delovati, uz pronalazak najboljih rešenja i inspirisaćete druge. Očekujte nepredviđene promene i stresne situacije koje će vas naterati da delujete, pa čak i da se borite. Ako želite ostvariti neke promene u svojoj karijeri, sada je pravo vreme za to.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.