Mesečni horoskop - ova 3 znaka očekuje loša sudbina u martu 2019. godine

Mesečni horoskop otkriva koje horoskopske znakove očekuju teškoće u martu 2019. godine!

BIK

Početak meseca bi trebalo da počne jednostavno i polagano, ali vi jednostavno morate da zakomplikujete stvari, zar ne? Samo par pogrešnih odluka odvešće vas na totalno pogrešan put i umesto da budete bliže cilju vi ćete se udaljiti još više i tako ćete sebe uvesti u još veći broj obaveza.

Stvari na poslu nisu najsjajnije, a kako bi i bile kada svaki razgovor sa kolegama pretvarate u svađu i mislite da vi sve znate najbolje. Ali, potrebno je da progutate svoj ponos i ponekad shvatite da niste vi svemogući, i da treba prihvatiti i savete kolega koji rade duže od vas i koji su tu da vam pomognu, ali ne može vam niko pomoći ako vi to ne prihvatate.

Horoskop - kako će nam se život promeniti do aprila: evo šta nam donosi magičan sekstil Merkura i SaturnaHoroskop - kako će nam se život promeniti do aprila: evo šta nam donosi magičan sekstil Merkura i SaturnaHoroskop otkriva kako da privučemo sreću i dobru sudbinu dok traje sekstil Merkura i Saturna!

Ali nije sve tako crno, u trećoj sedmici meseca čeka vas lepo druženje sa prijateljima i tada ćete moći da zaboravite na brojne probleme na poslovnom planu i moći ćete da se opustite. Prilikom tog druženja moguća su i neka nova poznanstva, a vi ćete odisati pozitivnom energijom i harizmom kojoj mnogi neće moći da odole.

ŠKORPIJA

Prvih par dana ovog meseca poželećete da pobegnete na pusto ostrvo. Telefon će vam bez prestanka zvoniti, svi će vas tražiti i tražiće nešto od vas. Iako vam je mnogo ljudi pomoglo u prethodnom periodu, niste očekivali da svi traže kontra uslugu u tako kratkom roku, a ovog meseca je svima nešto hitno i misle da su oni najbitniji. Ipak, moraćete neke od njih da izbegnete, a neke da odbijete, iako će se neki od vaših prijatelja naljutiti zbog toga.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.