Mesečni horoskop - ova 3 znaka koja očekuje vatrena ljubav u martu 2019. godina

Mesečni horoskop predviđa lepe promene na ljubavnom planu za ova 3 horoskopska znaka - sazanjte da li vas prati zvezda srećne ljubavi u martu 2019. godine!

Mesečni horoskop otkriva koja 3 znaka će imati najviše sreće u ljubavi tokom marta 2019. godine!

OVAN

Kada je reč o ljubavi i promenama na ljubavnom planu, druga polovina meseca će vam doneti tu dugo očekivanu promenu. Izlazili ste iz veze i vezu u potrazi za pravom osobom, ali vas je svaka nova ljubavna avantura razočarala, i taman kada ste bili blizu odluke da ostanete sami, jedna osoba koju ste skoro upoznali će vas toliko impresionirati da nećete znati šta vas je snašlo. Na početku ćete se praviti da vaše emocije nisu toliko jake, ali koliko vreme bude prolazilo, nećete moći da sakrijete toliki nalet emocija.

Ljubavni horoskop za 6 narednih godina: saznajte šta usamljena i slobodna srca očekuje do 2025. godineLjubavni horoskop za 6 narednih godina: saznajte šta usamljena i slobodna srca očekuje do 2025. godineAstro prognoze za boravak direktnog Neptuna u znaku Riba - ljubavni horoskop do 2025. godine!

STRELAC

Ako ste u vezi, bilo bračnoj ili dugogodišnjoj, ovo je pravi period za vas, uživaćete u ljubavi isto kao da ste na početku veze. Iako ste u dugoj vezi, emocije su i dalje jake, i privlačnost je takođe na visokom nivou. Sa partnerom se slažete bolje nego ikada, i vreme je da se počastite nekim romantičnim putovanjem na kome ćete biti sami i gde vas niko ne može uznemiravati.

Veliki horoskop za vladavinu Ribe: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 21. marta 2019. godine)Veliki horoskop za vladavinu Ribe: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 21. marta 2019. godine)Mesečni horoskop za ljubav, posao i zdravlje - evo šta nas očekuje u vladavini Riba do 21. marta 2019. godine!

RIBE

Ako ste spremni za ljubavnu avanturu, onda ćete je i dobiti. Bez obzira da li će ta avantura postati nešto ozbiljnije ili će ostati na nivou strasti i flerta, druga polovina meseca je otvorena za nova emotivna poznanstva, i moći ćete da birate sa kim to želite da probate neke nove stvari, i ko zna, možda vas čeka i neko romantično putovanje.

Prilagođeno sa: Mesečni horoskop

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.