OVIH 5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA OČEKUJE VELIKA SREĆA U NOVEMBRU: Sudbina im je posebno naklonjena

Evo kojih 5 znakova u novembru očekuje sreća i pozitivne promene!

Očekujemo da će novembar mesec biti period prosvetljenja, korišćenje naučenih i stečenih lekcija i nove, pozitivnije energije.

Već na samom početku meseca retrogradni Merkur prelazi u direktnu fazu i donosi poboljšanja na nivou komunikacije. Prema numerolozima, u novembru imamo dva niza anđeoskih pbrojeva 111 (1.11.) i 1111 (11.11.) - očekuje nas prilika za manifestaciju i vizualizaciju želja.

Pročitajte još:

HOROSKOP - PUN MESEC U BIKU NAM DONOSI PUNO ZAMKI: Svemir će nas ovoga puta baš iznenaditi

HOROSKOP - MAGIČNA VENERA U VAGI DONOSI NAM LJUBAV, SREĆU I UZVIŠENU LEPOTU: Evo šta nas sve očekuje od 28. oktobra do 21. novembra

Meditacija za vreme punog Meseca: kako da vam možna mesečeva svetlost ispuni želju za budućnost

Godina iza nas je bila zaista turbulentna, ali sada je prilika da obnovimo svoju energiju, ostavimo negativno iza sebe i pročistimo svoje energetsko polje.

Hajde da naš novi izazov bude da svi zajedno budemo pozitivniji na kraju 2020. i oživimo nadu da će ipak sve biti dobro.

Evo kojih 5 znakova u novembru očekuje sreća i pozitivne promene:

Škorpija

Život Škorpije je crno-beli, ali u novembru mesecu može biti samo beo, svetaso, čist.

Imaćete dobre odnose sa bliskim ljudima, porodicom, prijateljima i rpartnerom,a oni vam mogu pomoći i usmeriti vas na pravi put. Ne zanemarite vredne savete.

Zvezde vam u prvoj polovini novembra pomažu da otpustite negativnost zbog događaja iz prošlosti i pomažu vam da pronađete duševni mir. Ovakvo stanje pomoći će da rešite bilo akkav problem - poslovni ili privatni.

U drugoj polovini novembra očekuje vas inspiracija, snaga i sjajna energija. Imaćete motivaciju i želju da uradite nešto veliko. Sve što započnete u novembru može vam doneti dugoročan uspeh. Strahovi i brige nestaju, a život se menja na bolje.

Blizanci

Zvezde vam daju hrabrost da izađete iz zone komfora i promenite svoj život. Moguće je da ćete promeniti posao ili vas očekuje nova emotivna veza. Uspećete da rešite neke porodične probleme ili vas očekuje preseljenje u drugi grad. Novembar je za vas mesec svetlih boja. Uprkos hladnom vremenu, vaša duša će biti svetla i topla. Sada imate prilikud a započnete posao ili hobi za koji ranije niste imali vremena. Budite prirodni i iskreni prema sebi.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.