MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Bikove očekuje loša sreća, Lavove mir u ljubavi! Saznajte šta su zvezde spremile za vaš znak

Saznajte šta vašem znaku Zodijaka sudbina donosi u novembvru mesecu...

Mesečni horoskop za novembar 2020. godine! Astrolozi ističu da je pred nama mesec pun iznenađenja, novih preokreta i velikih ljubavi. Saznajte kakva sudbina i bliska budućnost očekuje vaš horoskopski znak.

Pročitajte još:

Kako Mesečeve mene utiču na našu sudbinu: ovo nikako ne treba da radite dok je pun Mesec

Ona je emotivna, kreativna i voli svim srcem: žena u ovom horoskopskom znaku je najveći sanjar

Zaista su posebni - Blizanci, Vodolije, Vage: Ovo su njihove najvažnije karakteristike i životni moto

OVAN

Novembar donosi Ovnovima harmonične trenutke sa porodicom, prijateljima i partnerom. U njima nalazite utehu i kad god vam je loš dan, oni su tu da vas oraspolože i vrate vam osemh na lice. Mnogi Ovnovi će biti posvećeni partneru u ovom mesecu i želeće da što više vremena provode kod kuće. Organizujte romantične večeri i uživajte! Slobodno Ovnovi imaju želju da uđu u vezu, ali još uvek nisu pronašli pravu osobu za to. Možda je najbolje da zaboravite na bivše partnere i da krenete dalje. Vreme je za nove priče!

Ovog meseca, imaćete mnogo više obaveza nego inače, i nećete u potpunosti biti fokusirani na svoj posao, što može negativno da se odrazi na vašu dalju karijeru. Mnogi Ovnovi će u ovom mesecu ostati bez posla i biće to veoma neprijatna situacija za njih. Bez obzira na situaciju, nemojte se svađati i prepirati sa poslodavcem, ostanite u dobrom odnosu i sa njim i sa kolegama sa kojima radite.

Imunitet je oslabljen, preporučuje se da se zdravije hranite.

BIK

Zauzeti Bikovi uživaju u harmoničnom odnosu sa svojim partnerom, ali ih neretko muče pitanja iz prošlosti. Neke stvari su ostale nerešene i imate utisak da ne možete da krenete dalje dok ih ne rešite. Bilo bi sjajno da o svemu razgovarate sa partnerom i da odlučite o ključnim pitanjima za budućnost, jer se ovako osećate zbunjeno i nesigurno. Slobodni Bikovi imaju priliku da uplove u vezu sa mnogo starijim partnerom. To može biti uzbudljivo u početku, ali većina veza započetih u novembru neće biti održiva na dalje staze.

Pod stresom ste i imate utisak da vam je sve krenulo nizbrdo. Sada nije pravo vreme da započinjete nove poslove i bilo bi najbolje da se posvetite sebi, kako biste zasigurno odlučili u kom će se smeru vaša karijera kretati. Imate otvorene mnoge mogućnosti, ali nećete u ovom mesecu doživeti uspeh kakav očekujete. Savetuje se da novembar iskoristite za duhovni i obrazovni rast i da budete okrenuti ka novim učenjima i znanjima.

Čuvajte se virusa i prehlada.

BLIZANCI

Sigurni ste u svog partnera i borite se svim silama da problemi sa strane ne utiču na vaš odnos. Ponekad ste tužni i depresivni, i o time bi trebalo da otvoreno pričate sa partnerom, kako ne bi pomislio da vas je povredio. Iskrenost će spasti vašu vezu u novembru, a u suprotnom, biće mnogo svađa i razmirica. Ako možete, otputujte negde na dan ilii dva, kako biste napunili baterije i kako biste se relaksirali. Slobodni Blizanci uživaju u pažnji koju dobijaju od suprotnog pola, ali jedna osoba im je posebno zapala za oko.

Novembar Blizancima donosi mnogo mogućnosti za napredovanje. Bilo bi dobro da razmislite o tome koliko možete zaista da postignete, kako ne biste nagomilavali obaveze, bez potrebe. Troškovi se nagomilavaju, pa je pravo vreme da iskoristite finansijske resurse. Savetuje se da poradite na izmirivanju svih obaveza u ovom mesecu. Odnos sa kolegama je odličan i oni će vam pomoći da uradite zadatke za koje nećete imati mnogo vremena.

Čuvajte se povreda i pažljivije rukujte vozilom.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.