BIKA OČEKUJE NOVČANI DOBITAK, A ŠKORPIJU OČEKUJE NEŠTO NOVO: Šta vaš znak očekuje u januaru 2021. godine

Mesečni horoskop za januar 2021. godine - Šta vam predviđa astro prognoza!

OVAN

Tokom januara Ovnove očekuje promena vezana za karijeru. Vaše zalaganje će biti primećeno, pa ćete učvrstiti svoje pozicije. Neki od vas će dobiti dugo očekivanu ponudu za promenu posla. Imaćete puno susreta i porodičnih okupljanja u mesecu januaru. Trebalo bi da obuzdate vaš eksplozivni karakter, da ne biste svima pokvarili druženje. Razmirice i sve ono što vas nervira kod familije, ostavite za razgovore u četiri oka.

Pročitajte još:

DATUM ROĐENJA ODREĐUJE VAŠU KARMU I SUDBINU: Evo kako da otkrijete svoju budućnost

MESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA JANUAR 2021. GODINE: astro prognoza za slobodna i zauzeta srca

KRATAK LJUBAVNI HOROSKOP OD 1. DO 15. JANUARA 2021. GODINE: Ovnu romantika ostvaruje sve želje, a Vaga nalazi srodnu dušu

Imate priliku za putovanjima u ovom mesecu. U pitanju su porodična ili romantična putovanja sa partnerom. Iskoristite ove trenutke da učvrstite vaš odnos i obnovite ljubav. Oni koji su slobodni imaju priliku da na putu sretnu zanimljivu osobu s kojim mogu provesti romantične trenutke. Pazite ovog meseca na ishranu. Neka bude bogata voćem i povrćem. Ne preterujte sa slatkišima i masnom hranom jer vam je stomak osetljiviji.

BIK

Bikovi će januar iskoristiti da se odmore i naprave planove za budućnost. Potreban vam je predah od svakodnevnih obaveza. U ovom mesecu se ne preporučuju putovanja. Više će vam prijati da ostanete kod kuće sa porodicom. Iskoristite vreme za učenje, čitanje, učenje neke nove veštine. Kretaćete se u krugu bliskih članova porodice i prijatelja.

Očekuje vas manji finansijski dobitak na početku meseca. To će biti iznenađenje – vredan poklon ili dobitak na nagradnoj igri. Partner će u ovom mesecu biti zahtevan što vas može nervirati jer želite da se što više izolujete i provedete vreme sami sa sobom. Mogu vas mučiti glavobolje.

BLIZANCI

Blizanci počinju da sprovode odluke koje su doneli u prethodnim mesecima. Mnoge stvari ste već promenili. Sa mnogom ljudima prekinuli odnose, pa se pitate kako dalje i da li je to ispravno. Očekuju vas mnogi novi uvidi i promene u pogledu na svet i interesovanja. Povoljan period da provedete vreme sa svojom porodicom. Zajedno ćete imati priliku da otkrijete mnoge nove stvari jedni o drugima.

U januaru mesecu imate priliku za putovanje u inostranstvo. To će pre biti vezano za posao, nego za odmor ili zadovoljstvo. Nova poslovna ponuda vam stiže iz inostranstva ili firme koja ima veze sa inostranstvom. Očekuju vas promene na poslu, što vama neće odgovarati jer ste se navikli da budete tu gde ste. Ovoga meseca budite pažljivi i čuvajte se povreda. Posebno obratite pažnju na saobraćaj, bilo da ste vozač ili pešak.

RAK

Za Rakove je januar mesec za novi početak. Ulazite u ovu godinu rešeni da obnovite svoje kontakte sa prijateljima i poslovnim partnerima. Očekuje vas finansijski dobitak u vidu povećanja zarade. Na dnevni red dolaze pravna pitanja koja ste do sada zanemarivali. Sporovi koji su se tokom prethodnog perioda zaglavili sada ponovo dolaze na dnevni red. Imate mogućnost da rešite sve u svoju korist.

U januaru vas očekuje važan i konstruktivan razgovor s partnerom. Ako niste u braku, sada je vreme da odlučite da li vašu vezu želite da razvijate u tom pravcu ili je vreme da se rastanete. Ako ste sami, postoji mogućnost da sretnete osobu koja će vam privući pažnju na poslu ili preko poslovnih partnera. Obratite pažnju na decu. Mogući problemi sa njima u komunikaciji. Budite strpljivi i ne nastupajte agresivno prema njima.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.