Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za jul 2016. godine

U toplom julu, neki horoskopski znakovi posebno moraju da obrate pažnju na svoje zdravlje. Evo i koji...

Ovan

Biće vam dobro tokom celog jula. Drugi deo meseca donosi odličnu formu. Ovo je dobar period za intenzivne fizičke napore, fizičke aktivnosti, rekreaciju i za putovanja zabavnog karaktera. To će vas opustiti i usmeriti vas prema vašem unutrašnjem svetu, introspekciji i preokrenuti stvari sa svih strana. Ovo donosi Mars, vladar Ovna, koji je smešten u 8. kući Ovna, u Škorpiji.

Savet: Uživajte u sadašnjem trenutku i ne brinite se oko malih, beznačajnih stvari.

Bik

Bićete odličnog zdravlja tokom jula. Na vidiku nema poteškoća. Ako se nešto i pojavi, biće kratkog veka i najverovatnije će uzrok tome biti vaš nemar ili sklonost preterivanju. U drugom delu meseca problemi mogu da dođu zbog previše sedenja. Ne bi štetilo da budete aktivniji i da se što više krećete u prirodi.

Savet: Ne ulazite u rasprave i držite se podalje od agresivnih osoba!

Astrolog objašnjava: šta je retrogradni Merkur i kakav uticaj ima na naše živote...

Blizanci

Jul je dinamičan mesec i to se može odraziti na zdravlje. Mogli bi da preduzmete neke mere kako bi rešili određena zdravstvena pitanja. Moguće su manje intervencije, kontrole i promene životnih navika u zdravije. Sa druge strane, trebalo bi da budete oprezniji, jer može da dođe do raznih povreda, nezgoda i upalnih procesa.

Savet: Budite otvoreni, komunikativni, aktivni, upoznajte nove ljude i otkrijte nova mesta!

Rak

Bićete u dobroj formi, puni energije i optimizma, poletni i aktivni. Ako patite od neke hronične bolesti, posvetite tome posebnu pažnju. Isto tako pripazite na kožu, kosu, nokte, kosti i zglobove. Ne bi se trebalo da se izlažete suncu, osim u kratkim intervalima.

Savet: Dajte ono najbolje od sebe! Ovo je odličan period za promovisanje onog s čime se bavite.

Lav

U prvom delu jula nećete se osećati u najboljoj formi. Jako dobro ćete se nositi sa svime, ali ipak bi trebalo više da odmarate.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.