Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za oktobar 2016. godine

Astrolozi predviđaju povoljnu zdravstvenu situaciju kod većine znakova, dok bi neki znakovi morali da budu oprezni. Evo šta vam oktobar donosi na polju zdravlja...

Ovan

Povećana briga za zdravlje naglašena je kroz prvu nedelju oktobra 2016. godine, kada se Merkur, vladar kuće bolesti Ovna, nalazi u toj kući. Ovaj period zahteva dodatan oprez, ali isto tako, može biti dobar za obavljanje kontrole i potrebne tretmane. Tokom oktobra bićete izloženi stresu i napetosti. Najbolje što možete da učinite jeste da izbegavate bilo kakva preterivanja i rizik.

Savet: Iznesite svoje mišljenje na mudar i diplomatski način!

Bik

Tokom oktobra biće događanja u kući zdravlja Bika. To znači dve stvari: zdravlje može postati nestabilno i moraćete da preduzmete određene mere ili da se vi pokrenete i odlučite da nađete rešenja za neke stare zdravstvene probleme. Isto tako, to može značiti da ćete imati veći interes za zdraviji način života, zdravu ishranu, dijetu, bolji izgled i slično.

Savet: Budite oprezni kada se radi o polaganju ispita, dugim putovanjima ili odnosima na daljinu!

Blizanci

Fizičko stanje Blizanca biće odlično tokom oktobra. Imaćete višak energije koju ćete morati da potrošite na kretanje i sportske aktivnosti. Ipak, nemojte se upuštate u riskantne situacije. Postoji opasnost od nezgoda i neočekivanih kriza. Budite umereni u svemu, jer bilo kakva vrsta preterivanja koštaće vas skupo.

Savet: Izbjegavajte neugodne rasprave o novcu sa partnerom i upuštanje u poslove sa prijateljima!

Rak

Sukobi i duži periodi pod stresom mogu vam jako naštetiti. Vaš imunitet može oslabiti i otvoriti vrata bolestima. Pokušajte što više da odmarate i da se udaljite od situacija koje teško emotivno podnosite. Ako ništa drugo, potrudite se da nađete vremena za opuštanje uma i tela! Kreativna aktivnost puno će vam pomoći. Čak bi mogli da ostvarite zanimljive rezultate.

Savet: Učlanite se u grupu ili udruženje ili se borite za plemeniti cilj.

Lav

Budite oprezni! Mars se pridružuje Saturnu u kući bolesti Lava i ovakva situacija nije šala. Dosadašnje probleme tretirajte sa puno pažnje, istražite situaciju, idite na preglede i šta god treba da bi u potpunosti otkrili uzroke. Nemojte se izlagati riziku i ne forsirajte se! Izbegavajte preterivanja i iscrpljivanje organizma na bilo koji način.

Savet: Družite se sa što više ljudi, razmenite stavove, mišljenja i informacije! Sve to koristiće vam.

Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za oktobar 2016. godine...

Devica

U dobroj ste formi, imate puno energije i ne treba da brinete. Ipak, neskladan aspekt kojeg prave Merkur, vladar Device, sa Marsom, Uranom i Plutonom, donose stres, naglost, žurbu, razdražljivost, preterivanja i nemar. U nekim slučajevima sve ovo može doneti zdravstvene probleme ili nezgode. Budite oprezni!

Savet: Ne upuštajte se previše u rizik!

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.