Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za maj 2017. godine

Bik će tokom maja morati da bude vrlo oprezan, dok će Strelac pobediti stres i privući blagostanje! Evo kakvo zdravstveno i psihičko stanje predviđaju astrolozi za maj 2017. godine...

OVAN

Ovo je vrlo koristan period, jer vas vodi do pronalaska rešenja i do odgovora, ako ste imali nekih zdravstvenih problema. Možda ćete biti zabrinuti zbog svog izgleda i načina života i poraditi na poboljšanju. Tokom maja 2017. godine bićete optimistični, ali biće trenutaka nestrpljenja ili razdražljivosti.

5 važnih poruka za svaki znak Zodijaka: ovi saveti vode ka srećnoj ljubavi i boljem životu (HOROSKOP)...

Savet

Nemojte brzati s odgovorima i iznošenjem stavova i mišljenja i budite smireni!

BIK

Ovo je još jedan mesec tokom kojeg morate obratiti više pažnje na svoju zdravstvenu situaciju. Sledeći mesec, Venera, planeta ljubavi, konačno završava svoj nepovoljni ciklus, a tada ćete biti u puno boljoj formi i dobro raspoloženje će prevladati. Zato za sada budite oprezni tokom maja 2017. godine, možda čak i više nego prethodnih meseci.

Savet

Pri rešavanju sukoba budite saosećajni i ljubazni! U ovom periodu neće biti lako nadmašiti konkurenciju.

BLIZANCI

Dobro je što Merkur, vladar Blizanaca, nastavlja direktnim hodom. Osećaćete se više svoji. Zatim, prisustvo Marsa u Blizancima donosi vam puno energije i u zadnjoj dekadi dobivate više vitalnosti od Sunca koje ulazi u vaš znak 20. maja 2017. godine. Ipak, sve to ne znači da možete biti bezbrižni. Mogli bi imati neočekivanih poteškoća i postoji opasnost od povreda i nezgoda. Budite oprezni!

Savet

Izbegavajte potencijalno konfliktne situacije, rizik i nasilje. Nemojte gubiti smirenost i smisao za humor!

RAK

S Marsom i Saturnom na krajevima zdravstvenih kuća Raka, maj 2017. godine može donijeti više zdravstvenih poteškoća. Stari zdravstveni problemi mogu se ponovno aktivirati ili pogoršati. Moguće su nezgode, upale, krvarenja i razne druge komplikacije. U zadnjoj dekadi stvari mogu postati ozbiljnije. Dobro se pobrinite za svoje zdravlje i nemojte pretjerivati u bilo čemu. Sledite uputstvo lekara.

Savet

Ako nešto želite, postavite se diplomatski i budite diskretni!

LAV

Tokom maja 2017. godine bićete u odličnoj formi, dobro ćete izgledati i bićete optimistični.

 

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.